Звучен шамар за всички батки, джигити и дрифтаджии! Полицията с крути мерки срещу гонките в Бургас

Автор: Стиляна Божидарова
Коментари (5)
10:20 / 06.04.2018
40413
Събираме подробна информация за местата, на които се провеждат т.нар. дрифтове, вече има глобени лица. Това разкри в интервю за Burgas24.bg началникът на "Пътна полиция“ комисар Неделчо Рачев, уточнявайки, че нарушителите са хванати по сигнал на охранителни фирми.

"Имаме набелязани мерки и устойчива организация. В последните седмици са установени няколко лица. Те са хванати по сигнал на охранителните фирми на обектите, с които сме създали добра организация. Ще използваме всички начини любителите на високите скорости да бъдат установени на място. Ще реагираме по сигнали на охранителните фирми и на граждани. Решили сме да се борим с този проблем, тъй като той е с изключително висока обществена опасност“, категоричен е комисар Рачев.

По думите му най-сериозни предпоставки за пътно-транспортни произшествия допускат водачите от 19 до 27 години, както и шофьори със стаж от 1 до 3 години.

Началникът на "Пътна полиция“ комисар Неделчо Рачев говори още за иновативния метод на работа, включващ ротационен принцип на екипите, за добилата широка популярност "тринога“ и за засилените мерки по празниците. Всичко това – гледайте в нашето видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Бургас:
Бургазлия преби жена с дървен прът, в дома му откриха наркотици
Пъстро шествие, концерт и разнообразни събития в Бургас за 24 май...
Почина д-р Красен Генев
Важно за шофьорите по магистрала "Тракия", които ще пътуват посок...
Сливенската епархия избира претендентите за следващ митрополит
Бургазлийка ще премине по червения килим в Кан


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).