Елвира Георгиева показа палата, в който живее

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:40 / 06.07.2023
1166
В палат на площ от 6 декара живее певицата Елвира Георгиева заедно със своя съпруг - пластичният хирург д-р Николай Георгиев. В огромния двор има басейн и цветна градина, а няколко души поддържат този зелен оазис.

"Поддържа се с много труд. Ако сме знаели с мъжа ми колко е тежко, нямаше да искам толкова голям двор. Когато строихме, съседното място се продаваше и аз от страх, че може да имаме съседи наблизо, много се молих да купим парцела. Обичам спокойствието. Не съм си давала сметка какво чудо е това за поддръжка. Понякога и аз се включвам, слагам си ръкавиците и почвам да плевя. Идея си нямате колко работа има. Красиво е, но зад това стоят труд и пари", коментира Елвира в предаването "На кафе" по Nova. 

"Трудно може да ме изненада моят съпруг, защото на мен трудно може да ми се угоди. Получих хубави подаръци за рождения си ден. От няколко години виждам, че това не е важното. Радват ме други неща, ако той по някакъв начин ме похвали или е мил с мен. Той също живее много напрегнато и стресирано, такава му е работата. Като се прибере, знам, че не му е до това да бъде мил и нежен, а просто иска да се изключи от света", разкрива певицата, която наскоро навърши 61.

През есента тя ще бдъе част от голям концерт на изпълнители в НДК. 

"Разбира се, че се вълнувам от срещата ми с почитателите. От доста време бях спряла да пея. Ще се видя с моите колеги и това ще е много приятно. Оказа се, че почитателите не са ме забравили. Отзивите са доста добри и хората питат за мен. Имах нужда да се оттегля. Винаги съм казвала, че любимото ми нещо, това, което Бог ми е дал, е да пея. На 40-41 години обаче почувствах, че имам нужда да се дръпна от света дори. Чувствах се неудовлетворена. Имаше неща, които ме разочароваха. След време разбрах, че съм доста силен човек, осъзнах доста неща. Питат ме това сега завръщане ли е, но и аз не знам какво е. Завръщането е нещо много отговорно. Ако можех да се върна на 20, бих поправила много неща. Прекалено много съм се самонаранявала. Бих се обичала повече", сподели още Елвира.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Генчо от "Игри на волята" се оказа романтик 
Най-вкусната: Овчарската салата влезе сред челните места на свето...
Има как да се скараме "правилно" в една връзка, ето съвета на пси...
Превръщането на всички кръвни групи в нулева
Двата острова, които са само на 4,8 км един от друг, но в същото ...
Нидал Алгафари с ударни думи за жена си: Преди да се запознаем, м...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).