Ето какво направи бившата на Гришо за рождения си ден

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:27 / 04.07.2023
605
Впечатляващо парти спретна за 30-ия си рожден ден бившата приятелка на Григор Димитров – Лолита Османова.

Наследничката на руския олигарх и милионер Елдар Османов, която скъса с най-добрия ни тенисист през есента, нае цял цирк и вариете за празника. Той мина под надслов "Черния цирк на Лола“.

Те забавляваха гостите в баровскиs ресторант "Сирсе“ на Френската Ривиера – в градчето Болию-сюр-мер между Ница и Монако. Лола събра десетки приятели и роднини, за чието настроение се погрижиха балерини, клоуни и жонгльори. Татуирана дама обикаляше масите със змия, която самата домакиня се осмели да увие около врата си. Поканените бяха във възторг от мащабната проява, организирана от Османова, която е дипломиран психолог и специалист по международни отношения, предаде "Телеграф".

"Това не е рожден ден, а събитие“, написа една от присъстващите – Елоди. Други от коментарите гласяха: "Най-хубавата вечеринка на годината“ и "Имаме кралски рожден ден“. Последното е намек за прякора, който самата Османова си даде в социалните мрежи – Кралицата.

Кулминацията беше духането на свещичките върху огромна торта във формата на циркова арена със слонове и акробатка, като в сюблимния момент около Лола се вихреха танци с огньове и имаше заря.

И докато 32-годишният Григор се готви се първия си мач на "Уимбълдън“ днес, в публична проява се включи и настоящата му половинка Мадалина Геня. Румънската актриса и моделка даде пресконференция на необичайно място – на борда на скоростен влаки "Фречароса“. Там Мадалина (35) получи награда и говори за предстоящото в края на месеца 15-о издание на фестивала "Маратеале“, който се провежда в град Маратеа на брега на Тиренско

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
На 50 години Росица Пейчева стана майка за трети път
В кухнята на България се търсят връзките с нашите съседи. Салатат...
Тони Стораро получи признание от Лили Иванова
Дивна говори за новата си песен
Kрал Чарлз е загубил усещането си за вкус по време на лечението с...
Геро отслабна драстично, свалил е 20 килограма


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).