Евгени Минчев за Лили Иванова: Не искам да мисля за нея като за предсмъртница! Някой съветник на звездата е за смяна

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
14:16 / 05.07.2023
910
Новина, че Лили Иванова създава фондация, на която ще завещае цялото си богатство, предизвика най-различни коментари в социалните мрежи. Евгени Минчев също коментира "горещата" тема в личния си профил във Facebook. Sofia24.bg публикува текста без редакторска намеса: "Лили Иванова...кончина? Завещание? Не искам да мисля за нея като за предсмъртница.

Някой съветник на звездата е за смяна...

Лорд Евгени Минчев

/лично мнение/

То бива Пи ар, бива мечта за отъркване до легендата, но това, което чета за завещанието на Лили е потресаващо зловещо. Или е прибързано предизвестие за нейната... кончина /егати термина/ или е кончината на някой, който е за смяна в екипа и. Наредените на опашка да са и симпатични сигурно са много. И резултатът вече броди в социалните медии, резултат, погълнал красивото ни усещане за Лили Иванова, че е вечна, че е свята а вечните и светците не умират, нали.

Особено в сърцата ни. Завещанието е един изпробван юридически начин да ти бъде зачетена волята, когато си тръгнеш от този свят. Творчеството е забележително, най-вече като обем. Името ще блести със златни букви в галериите на българската естрада. Добре де, и на руската... Кой патинира с ръжда това злато и кому са нужни онлайн признания за щедростта на певицата, която завещавала всичко на публиката си. Значи досега нищо от това не е било на публиката или нещо бъркам.

Всичко ми изглежда стъкмено, сякаш Светиня и е направила последна изповед и е запазен час в траурна агенция. Срам ме е за онези, които ни внушиха това усещане. Ведрата, неспокойна, творяща Лили Иванова изведнъж се превръща в предсмъртница, в очакваща последното си причастие и със запазен час при Бога. Превърнаха ни я в старица! Извинявайте, които и да сте скалъпилите всичко това, но ми се повръща. Не съм фен на Лили, неин съсед и някогашен приятел съм. Но не мога да отмина чувството за свежест, което тя оставя, като вечен парфюм в ноздрите на живота ни.

Родена в безвремието, тя прокламира безвремие, с нейните песни, стил на живот, непримиримост към посредствеността. И вие, които и да сте, превръщате този сияен образ в образ на предсмъртница. Не искам да е така, искам тя да пее, искам да бъде, да знам, че е моята вечна съседка.

Лили, скъпа, някой до теб е за смяна, но не и ти.

С обич

Евгени".

Виж коментарите (1)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Краси Аврамов: "Евровизия" се превърна в абсолютен Хелоуин!
Днес празнуват хора с интересно име
Алисия плаща заплата на снаха си
Звезден рожденик: Цели поколения пораснаха с неговите филми
Забраниха знамето на ЕС на "Евровизия 2024": ЕК иска обяснения за...
30 грама от този деликатес ще ви струват приблизително 1500 лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).