Поппандов скочи на Гери Дончева: Коя е тази, че се ваксинира преди лекари и учители?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
17:13 / 13.01.2021
2563
Актьорът недоумява как моделката се е ваксинирала срещу COVID-19 преди редица лекари, учители и хора в рисковата група. Както е известно, тв водещата бе едно от първите популярни лица, имунизирана срещу опасния вирус. Красавицата се дореди до "ценната течност", защото работи като пиар в столична болница. Моделката дори публикува видео в социалната мрежа, докато иглата пробожда ръката й.

"Не е редно тя да се ваксинира - каза пред "България Днес" Поппандов. - Лошото у нас е, че няма точен ред на поставяне на имунизацията. Също искам да попитам и защо се ваксинират общинските съветници в Сандански? Тези ли са на първа линия? За тях ли е най-необходимо да се ваксинират - за общинари и моделки. Първо трябва да се постави имунизация на всички лекари. След това на учителите. Следващите трябва да са възрастните - в това число и аз. А не млади и здрави хора. Естественото, че бих се ваксинирал. Чакам си реда", каза още звездата от "Оркестър без име".

Самата Гери Дончева също се изказа по казуса с нейната ваксина срещу COVID-19. Красивата моделка си навлече гнева на куп хора, след като по време на процедурата бе облечена със секси черна рокля. Това също отприщи вълна от недоволство, както и, разбира се, нейното ваксиниране.

"Работата в болницата ми даде възможността да съм сред първите, които имат досег с чудотворната течност и се радвам, че мога да дам пример с действието си на всички онези, които изпитват страхове, имат съмнения за конспиративни теории и имат несигурност", казва тя.

Виж коментарите (5)

Още по темата (14361):
09.04.2024 Лекар: Една майка да откаже имунизация – това значи 4000 деца с възможност да се разболеят от коклюш
09.04.2024 Мангъров: Тези ваксини трябва да бъдат правени безусловно
08.04.2024 Проф. Ива Христова: Заболеваемостта от коклюш се повишава стремително
08.04.2024 Окончателно: Оправдаха Костадин Костадинов
08.04.2024 Д-р Бацелова: Това заболяване може да продължи седмици наред и крие риск от усложнения, не предприемайте самолечение!
08.04.2024 Костадинов се изправя пред съда
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).