След скандалната раздяла те се завръщат с гръм и трясък

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:10 / 07.07.2023
754
След като пет години бяха жестоко скарани и не бяха си продумали и дума, Румънеца и Енчев си простиха и дори издадоха нова песен.

"Няма сън“ – това е заглавието на новата песен на пионерите на българския хип-хоп. След дълга творческа пауза заради скандала между двамата, за причината за който сами назовават парите, колоритните изпълнители на хитове като "Пипни ме тук“, "Шатрата“, "Моята жена“ и още много, се завръщат на музикалната сцена със силна и закачлива песен, която е заредена с потенциал да се превърне в химн на лято 2023.

"Нямаше как да се завърнем през зимата. Лятото е нашият сезон. Всеки иска да се излежава безгрижно под палмите с коктейл в ръка и в компанията на красиви жени, а нощите да са безкрайни.", споделя Румънеца. “Лятото било измислено, за да могат Румънеца и Енчев да правят музика", допълва в типичния за дуото стил Енчев.

Преди няколко месеца двамата признаха в телевизионно интервю, че заради скарването децата им не се познават. "Просто се скарахме много жестоко и 5 години и 2 дни не си говорихме, не се чувахме, никакъв контакт. Бяхме жестоко скарани и двамата", каза тогава Румънеца.

"Не си заслужава да се ровим в това нещо. Когато 20 години правиш едно и също нещо, освен че се превръща в професия, което за музикант е леко странно – трябва хем да ти е професия, хем да ти е нищо вдъхновяващо. Но когато много дълго време го правиш, това води до такава умора, че започваш да правиш музика, просто защото трябва да я правиш и накрая почва да става тъпа музиката. Започна да ни става безсмислено всичко. Умора!" – откровен е Енчев, който е бил причината за скарването и то е било свързано с пари:

“Не искам да говоря за тези неща, защото това беше нелепо, откровена тъпотия и нещо, от което винаги ме е било и ще ме бъде срам", пише HotNews.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Заровиха ли томахавките Лили Иванова и Йорданка Христова?
Заради голяма прилика мислят двойник за син на Георги Парцалев
Децата на Елена Йончева и Сергей Станишев - първи приятели
TikTok въвежда нови функции
Рачков ще загуби половин милион лева
Сашо Кадиев обяви голяма новина. Ето кога е сватбата!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).