Арестуваха един от най-големите мафиоти на Балканите

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
21:18 / 08.01.2021
2801
Черногорският бизнесмен Брана Мичунович, смятан за "господар" на престъпния свят в Черна гора и лице, много близко до семейството на президента Мило Джуканович, бе арестуван на Бъдни вечер в Будва, защото в използваните от него помещения е намерено оръжие, пише вестник "Новости". Сръбските медии наричат Мичунович черногорския Ал Капоне.

В полицейската акция са задържани още няколко души по подозрение в незаконно притежание на оръжие. Мичунович и приятелите му Сава Вуйович и Сърджа Мичунович са в ареста за 72 часа, допълни БТА.

Името на Брана Мичунович се свързва с хазарта и с многобройни афери в Черна гора. Навремето той е бил приятел на Желко Ражнатович Аркан и за него лидерът на сръбските радикали каза, че е толкова силен, че е действителният президент на Черна гора, който държи в ръка и самия Мило Джуканович.

Вицепремиерът Дритан Абазович поздрави действията на полицията и подчерта, че всички граждани трябва да бъдат равни пред закона.

Лидерът на Движението за промени Небойша Медоевич приветства акцията на полицията и изрази очакване "като начало" Мичунович да бъде съден за укриване на данъци и пране на пари.

Виж коментарите (1)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Крепост, която познаваме от популярно ТВ предаване с български уч...
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
15 българи са арестувани в Испания
Спасиха 130 кита бяха в Австралия


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).