Ангелкова обясни с какво Слънчев бряг се отличава от Ибиса и Миконос, където също има евтини секс, алкохол и наркотици

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
09:41 / 07.06.2017
6400
Инцидентът с битата от шведски турист камериерка е изключително брутален. Задължително трябва да се вземат мерки и те се взимат. Важно е в такива случаи да се съобщава веднага и до полицията, и до министерството на туризма. Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова в ефира на bTV.

"Виждате и главният прокурор каза, че всеки гражданин е длъжен да спазва законите на страната, в която се намира. Ние в министерство на туризма имаме телефон за сигнали, свързани с проблеми с туристи или служители на курорт", добави тя.

Запитана това ли са хората, с които ще развиваме туризма си, заради евтините секс, наркотици и алкохол, Ангелкова отвърна: "Конкретно шведите са една много малка част от хората, посещаващи България. Те са в топ 30. Иначе такива дестинации има и в Ибиса, и в Миконос например. Просто рекламата, която се прави там, не е такава, с която промотираме Слънчев бряг. Ето защо е важно да обсъдим занапред как ще представим страната - нека е по начин, който тя заслужава".

Виж коментарите (3)
Още новини от Регионални новини:
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?
Руснак сгази лука в Равда
Полицията в Карнобат по следите на крадец на крави


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).