Кланият Илиян е в Неврохирургия с бинтована глава! Ето какво разказва момичето, направило зловещия клип

Автор: Стиляна Божидарова
Коментари (12)
21:42 / 15.09.2017
36554
Добре, че започнах да снимам с телефона си, иначе щяха да убият Илиян. Когато ме видяха, подгониха и мен, удариха ме с брадвата по врата и по ръката. Това заяви ексклузивно за Burgas24.bg смелото момиче, направило ужасяващите кадри от Мъглен.

Припомняме, че шокиращите кадри с безпрецедентния опит за убийство бяха изпратени до нашата медия от лидера на ОЗБГ Стефан Петров.

Тази вечер наш репортер посети Илиян в Неврохирургията към УМБАЛ-Бургас. Неотлъчно до него е момичето, благодарение на което ужасяващият опит за убийство излезе наяве. То обаче не пожела името му да бъде съобщавано в медиите, нито се съгласи да застане пред нашата камера. Илиян също помоли да не бъде сниман.

Състоянието му е стабилно, въпреки това раните му изглеждат ужасяващи - цялата му глава е бинтована. В момента при него е и адвокатът, който ще се заеме със случая.

Пред Burgas24.bg крехката девойка разкри, че двамата с Илиян са пострадали, опитвайки се да защитят своя работник Николай. Младото момче работело като пастир в тяхната кравеферма в Болярово, но преди две седмици сякаш потънал вдън-земя. 

По думите й, миналата година въпросният Николай бил похитен от своя бивш работодател Руси Джамбаза - свиреп циганин от айтоското село Мъглен. Момчето било натикано в багажника и върнато да работи за Джамбаза против волята си. Двамата с Илиян разбрали, че Николай отново е при Руси Джамбаза и тръгнали за Мъглен с намерение да му помогнат. 

Там били нападнати от тумба подивели цигани, които ги погнали с брадви и бухалки. Предвождал ги именно свирепият Руси, който е един от четиримата задържани.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (12)

Още по темата (12):
21.09.2017 Въпреки забраната за протест в Айтос: Десетки подкрепиха клания от цигани
Илиян
21.09.2017 Клането в Мъглен заради отвличане и модерно робство
20.09.2017 ОЗБГ отвръща на удара: Добър опит, кмете, но неуспешен!
20.09.2017 Кметът на Айтос забрани готвения протест, страх го е от провокации
19.09.2017 Клането в Мъглен било заснето от камера в кравефермата, ето как прокуратурата в Айтос оправда бездействието си
19.09.2017 Само в Burgas24.bg: Това ли е лека телесна повреда? Вижте непоказвани кадри от жестокото клане в Айтос (+18)
Още новини от Регионални новини:
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?
Руснак сгази лука в Равда
Полицията в Карнобат по следите на крадец на крави


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).