Кой изцапа с кръв пасището на Атанас и поръча да изтребят добитъка му? Известна фигура е (+18)

Автор: Стиляна Божидарова
Коментари (26)
20:02 / 18.06.2017
59877
Солидна фигура от Несебър с прякор на популярно тестено изделие стои зад ежедневния терор, на който е подложен Атанас Стойков, се твърди в сигнал до Burgas24.bg.

Преди седмица ви разказахме с подробности покъртителната история на фермера, чийто добитък е системно осакатяван и избиван по особено жесток начин. Самият той е пребиван два пъти, но освен трите досъдебни производства, които се влачат във времето, наказани няма.

Стойков знае кой стои зад кървавата вендета и е посочил името му в полицията. Разполага със стотици снимки и видеозаписи. Познава не само хората, които избиват добитъка му, но и тези, чиито заповеди изпълняват. Обезкуражен е, защото срещу тяхната власт и финансови средства е безсилен да се бори.

Както съобщихме, причина за нечовешката жестокост са пасищата, които Атанас наема от община Несебър. Когато държавните субсидии за регистрираните земеделски производители започват да се изплащат не според броя на отглежданите селскостопански животни, а на площ собствени или наети пасища, играта загрубява.

От 900-те декара, с които е разполагал Стойков, днес са му останали едва 54. Но дори и при тези обстоятелства, той не вижда бял ден, а тормозът над него продължава. Часове след като екипът на Burgas24.bg напусна пасището, намиращо се в гора над вилно селище "Елените", добитъкът на Стойков за пореден път стана жертва на брутално посегателство.

Кадрите не са за хора със слаби сърца!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (26)

Още по темата (1):
10.06.2017 Ексклузивно: Вижте покъртителната изповед на фермера Атанас, чиито животни са брутално осакатявани и изтребвани
Още новини от Регионални новини:
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?
Руснак сгази лука в Равда
Полицията в Карнобат по следите на крадец на крави


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).