Кой прибира приходите от замъка в Равадиново? Ето го култовия отговор на Георги Тумпалов

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
18:47 / 20.10.2016
27938
Яхваме конете, грабваме мечовете и приемаме рицарско звание в Равадиновския "Камелот". Така започва втора част на култовия репортаж на "Господари на ефира" от замъка на Георги Тумпалов, който е посещаван от над хиляда души всеки ден.

Вчера ви показахме, че при плащане на входна такса в един от топ туристическите обекти на България - замъка в село Равадиново - не се издават касови бележки. Касовите апарати служат само за красота както на входа, така и в павилиона за сладолед и в останалите търговски обекти на територията на атракциона. На място, за да поиска обяснение бе репортерът на "Господарите" Стойчо Иванов.

"Имам много познати, които ми се обаждат и ги пускам без пари. Служителите ми са подписали декларации, че ще дават билети на всеки, който влезе. Те носят отговорността. Ако са прегрешили, ще ги уволня. Аз съм само собственик, има управител, който си осъществява контрола. Той е отговорен", оправда се Тумпалов.

Целия репортаж можете да гледате ТУК!

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Колко нови жилища построиха в Бургаско от началото на годината?
Кола се заби в дърво в Айтос, шофьорката попадна в болница
Строи ли се в Бургаско?
Борят се за живота на мотоциклетист, катастрофирал в Руенско
Пожар избухна в автосервиз в Ямбол, три екипа се борят с пламъцит...
458 души празнуват в Ямбол днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).