Свидетели на катастрофата с Боков се изпокриха

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:13 / 19.08.2011
2661
Очевидците на зверския сблъсък край Иракли, при който загинаха Георги Боков и съпругата му Мария, са се изпокрили. Нито една кола не спряла да помага на пострадалите при катастрофата, обясниха разследващи. Пред ченгетата показания дали само шофьорът на автобуса, в който се блъснал Боков, и украинските туристи, които са пътували в рейса.

"Колегите от МВР, пожарната и Бърза помощ са стигнали до мястото на инцидента 30 минути след удара. Там не е имало нито един пряк очевидец на инцидента, който да е пътувал в близка кола", обясни наблюдаващият прокурор по делото Станимир Христов. Обвинителят обясни, че все още не е ясно как се е стигнало до фаталния удар. Това ще покаже автотехническата експертиза, която е назначена преди няколко дни. Очаква се днес да станат ясни и резултатите от кръвната проба на Георги Боков за алкохол и наркотици. Христов обясни, че предстои изготвянето на съдебномедицинската експертиза, направена след аутопсията. Най-вероятно тежки гръдни травми ще бъдат посочени като причина за смъртта. Преди два дни държавното обвинение освободи телата на загиналото семейство. Вчера техни близки изпратиха катафалка на частна погребална агенция, която да прибере труповете. Очаква се по-късно Бокови да бъдат кремирани.

Източник: в. "Монитор"


Виж коментарите (0)

Още по темата (4):
19.08.2011 Боков е шофирал трезвен, показаха кръвните проби
18.08.2011 Георги Боков и жена му бързали за "Какао бийч"
16.08.2011 Стабилно е състоянието на пострадалите при катастрофата по пътя Слънчев бряг – Варна
16.08.2011 Две жертви след тежка катастрофа на пътя Слънчев бряг - Варна
Още новини от Регионални новини:
Хотелиер ще пробяга българското Черноморие за 6 дни
Борят се за живота на дете след ужасяващ инцидент в Чукарка
Бързо разкриха кражба в Бата
Родното море "изхвърли" писмо в бутилка изплува, посланието ще ви...
Несебър вече гъмжи от туристи
30% от хотелите в Слънчев бряг отварят днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).