Три хотела в Слънчев бряг вече посрещат български гости

Автор: Иван Сотиров
Коментари (4)
12:06 / 29.05.2020
3501
Ръководството на  Съюза на собствениците в Слънчев бряг в лицето на  Елена Иванова,   Пламен Копчев,   Теодор Пастармаджиев и   Златко Димитров, изпълнителен директор "Слънчев бряг“ АД, обсъдиха възможностите и предизвикателствата пред подготовката на туристически сезон 2020 в най-големия комплекс по българското Черноморие. Очакванията са, ако ситуацията в страната продължава да бъде овладяна и при спазване на всички мерки за безопасност, повечето хотели да бъдат отворени към дата 19 юни 2020 г.

Към момента в Слънчев бряг вече работят три хотела, които приемат български туристи. "Днес сме много по-концентрирани и отдадени на каузата туризъм в Слънчев бряг, от когато и да било“, заяви Елена Иванова по време на срещата и допълни, че през този сезон хотелиерите ще дадат максимума от себе си, за да покажат истинското лице на Слънчев бряг пред родните туристи. "Българи в комплекса винаги е имало и съм сигурен, че и тази година те ще ни подкрепят“, отчете Теодор Пастармаджиев.

От своя страна председателят на Съюза на собствениците в Слънчев бряг Пламен Копчев коментира, че все повече обекти започват подготвителни и ремонтни дейности, за да може Съюзът да обяви, че на 19 юни 2020 г., в комплекса ще има достатъчно работещи хотели за настаняване на очакваните туристи.

"Знаете, че вече започнахме дейностите по ремонт и обновяване на инфраструктурата, така че "Слънчев бряг“ АД и тази година ще бъде лоялен партньор на бизнеса и ще работи за по-приятен образ на комплекса за посетителите“, обяви Златко Димитров.

Виж коментарите (4)
Още новини от Регионални новини:
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?
Руснак сгази лука в Равда
Полицията в Карнобат по следите на крадец на крави


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).