Вижте колко ще лежи Мехмед за кървавата баня в руенското село Снягово! Справедливо ли е наказанието?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:27 / 03.05.2018
17386
Мехмед Юсеин, който закла в нощта на 25 май 2017 новия съпруг на бившата си жена Ереджеб, ще лежи 18 години в затвора при първоначален строг режим. Делото бе гледано по съкратената процедура, след като днес 44-годишният мъж призна, че е виновен за касапницата в руенското село Снягово, предаде репортер нa Burgas24.bg.  

Като частни обвинители на днешното заседание се конституираха роднини на Ереджеб. "Искам поне 30 години, за да спим спокойно" – това каза пред съда дъщерята на заклания Ереджеб- Емне. Тя призна, че с баща си не са били много близки, но сега е останала без никаква опора. "Къде ще отида, ако се разведа?", попита младото момиче, което заяви кръвнина от поне 100 хил. лв. За непълнолетния му син Смаил бе поискана парична компенсация от 60 хил. лв. чрез майка му.  Момчето имало проблеми след загубата на баща си и изпаднало в депресия. Най-голямата сума бе поискана от родителите на заклания мъж – 300 хил. лв.  Съдът обаче даде общо кръвнина от над 400 хил. лв. на всички тях. Синът на убития Смаил ще получи 60 хил. лв., дъщеря му Емне 50 хил. лв., а майка му и баща му по 150 хил. лв.

А днес в съда Айше – бившата съпруга на Мехмед, не оправдава крайната му постъпка, но разказа, че е тя и децата й били подложени на тормоз от заклания мъж. "Не оправдавам Мехмед, но Ереджеб ни плашеше! Каза на Мехмед - както използвам жена си, така ще използвам дъщеря ти", сподели Айше. Дори веднъж била видяла, как е хванал непълнолетната й дъщеря за гърдите. Новият й мъж не давал на децата да разговарят с техния кръвен баща, дори прибрал телефоните им, закупени от Мехмед.

Защитата на Мехмед представи подписка, организирана от негови съселяни, в която са се включили 122 души. С нея те призовават за разумна присъда. "Както съм с жена ти, така ще бъда и с дъщеря ти", тези думи изречени от Ереджеб провокирали крайните действия на Юсеин. Освен това той бил ядосан, че праща пари от Англия, където работи, а бившата му Айше е бременна и живее е с друг мъж.  

Присъдата на Окръжен съд – Бургас може да бъде обжалвана или протестирана пред Апелативен съд – Бургас в 15-дневен срок.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (6):
05.09.2018 Потвърдено: Касапинът, сътворил кървавата баня в Снягово, ще лежи 18 години в затвора!
03.05.2018 Бившата съпруга на убиеца от Смядово Мехмед: Ереджеб ме плашеше, хвана дъщеря ми за гърдите!
02.05.2018 Помните ли Мехмед – касапинът от Снягово, който уби новия мъж на бившата си жена? Изправя се пред съда!
02.06.2017 Касапинът Мехмед удрял бременната жена, за да не събуди децата, а тя
крещяла
02.06.2017 Ето го Мехмед Юсеин - касапина от Снягово!
25.05.2017 Касапница в руенско село! Заклаха мъж, издирват убиеца
Още новини от Регионални новини:
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?
Руснак сгази лука в Равда
Полицията в Карнобат по следите на крадец на крави


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).