16-години затвор за таксиджия-изрод, изнасилвал 4 години дъщеря си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (51)
14:09 / 05.08.2011
15112
Бургаският окръжен съд присъди 16 години затвор за Петко Полименов от Черноморец. 35-годишният мъж е осъден заради това, че в продължение на 4 години е изнасилвал собствената си дъщеря . Таксиметровият водач посегнал на дъщеря си, още когато била на 8 години, след което изнасилванията продължили 4 години, до 1 май 2011 година. Полименов беше задържан след поредното посегателство над малкото момиче.

Майката Радка е научила за издевателството над дъщеря им пред февруари 2009 година, но досега не посмяла да подаде сигнал до полицията заради срам и заради заплахите, които съпругът и отправял и към нея и към дъщеря им. Тази година обаче събрала смелост и подала жалба за системен сексуален тормоз, а извършеният гинекологичен преглед потвърдил думите им. По време на досъдебното производство 35-годишният таксиметров шофьор признал престъплението и дори имаше вероятност процесът да се гледа по съкратената процедура , но пастрокът (вторият му баща) заявил пред съда, че не става дума за реално посегателство от страна на Петко, а за война за имоти между него и съпругата му.

Малката Анета е настанена в защитено жилище за 3 месеца. Според майка й тя вече е добре психически, но не иска да се среща с баща си и заради това разпитите по време на процеса, който се гледа при закрити врата бяха извършени чрез видео-конферентна връзка.

Майката Радка разказа пред медии, че получава заплахи от съпруга си, че ще излезе от затвора и ще влезе отново, но този път заради убийство (на самата нея, заради това, че го е издала на полицията).

Присъдата от 16 години може да се обжалва пред Апелативния съд в Бургас.


Виж коментарите (51)

Още по темата (2):
22.05.2012 ВКС също потвърди 16-годишната присъда на бащата-изнасилвач
29.12.2011 Потвърдиха 16-те години затвор за бащата изнасилвач
Още новини от Новини от Бургас:
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...
Писна им! Бургазлии повече от година чакат кошмарът им да приключ...
За първи път: В Бургас празнуваме Летен Никулден! Ще пеят "Молец"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).