30 души на поредния протест в Бургас скочиха на медиите и кмета

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (16)
08:50 / 26.02.2013
3099
Трийсетина души излязоха и вчера вечерта на протест в Бургас, предаде репортер на Burgas24.bg. След като протестиращите минаха през недоволство и лозунги срещу високите сметки за ток и монопола на ЕВН преди седмица, последвало недоволство срещу Правителството и социалната му политика, вчера част от събралите се насочиха гнева си и към медиите. Причината - не били отразявани достойно. Не била давана гласност на недоволството им и протеста не намирал достатъчно място в медиите.

На въпрос от колеги, журналисти:"А какво да отразяваме?!- едни хора пушещи, с ръце в джобовете, част от които са излезли на улицата, заради това, че има други протестиращи без да знаят реално срещу какво протестират?!" ни заляха критики и възгласи, че не желаели да бъдат отразявани от медиите, не искали да стават медийни образи, защото вече се нагледали на такива."

Явно публичността бързо замая обикновените до преди седмица хора, които много бързо забравиха, че именно медиите бяха, и са тези които всяка вечер отразяват митингите, независимо колко рехави са. Забравиха и това, че ако не бяха медиите да им дадат гласност никой нямаше да ги види и чуе за тяхното недоволство.

След като изляха порцията гняв към медиите насочиха такава и към кмета на Бургас Димитър Николов. Заразени от примера на колегите си от Варна трийсетината недоволни поискаха намаляване на местните данъци и такси и на обхвата на синята зона в Бургас.


Виж коментарите (16)

Още по темата (289):
01.07.2016 Ето ги новите цени на тока за клиентите на EVN
01.07.2016 По-скъп ток за бургазлии от днес
30.06.2016 Шефът на КЕВР: Токът поскъпва от 1 юли, но минимално
28.05.2016 В проект на КЕВР: По-скъп ток за клиентите на EVN
15.04.2016 EVN посъветва бургазлии внимателно да четат договорите, които подписват
01.04.2016 От 1 април всеки може да смени доставчика си на ток, ето как става това
Още новини от Новини от Бургас:
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).