Брутално видео! Вижте как мургав индивид се опитва да вкара бургаски шофьори в беля

Автор: Стиляна Божидарова
Коментари (2)
12:08 / 09.04.2018
49815
Поредно нагледно доказателство на гнусната циганска практика да се хвърлят деца пред движещи се автомобили, засне бургаски шофьор. Схемата е до болка позната и се прави с цел изнудване. Преди време Burgas24.bg публикува ексклузивен разказ на шофьор, попаднал в коварната клопка. Какво правят институциите обаче да се справят с този проблем и затварят ли си очите – преценката оставяме на вас.

Сценарият винаги е един и същ. Докато шофираш, пред колата ти изненадващо изскача лице от ромски произход – в повечето случаи дете, тласнато от по-възрастен индивид от махалата. Следват заплахи с полиция, циганите се събират на тумби и започват да извиват ръцете на шофьора за пари. Макар че няма никаква вина, той е принуден да плати, за да си тръгне жив.

Същото е щяло да се случи и с автора на клипа. Само неговата съобразителност и адекватна реакция го е спасила от лапите на мургавите изнудвачи. Burgas24.bg публикува разказа му без редакторска намеса:

Пазете се, цигани карат децата си да се хвърлят пред коли. Това е интеграцията им... Забелязах от далеч едното цигане да подскача като спринтьор на място. С наближаването ми реши да се спуска , но дръпнах в ляво и намалих и вероятно се отказа, защото щях да успея да спра докато дойде. Ако карах в дясната лента и с по-висока скорост, цигането щеше да е на място, а аз може би с белезници. Когато се отказа да се хвърля, загледах реакцията на мангала с него (може би баща му) започна да му ръкомаха и да му се кара, може би защото се отказа... Бях чувал само истории, че правят такива неща, но ето че ми се случи и на мен.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).