Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
Ѕургас
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
 риминални
»нституции
ќбщество
ƒруги
„итателски
Ѕургазлии пропищ€ха от ромските набези в района на —тарата поща
јвтор: »ван —отиров 15:19 / 13.07.2020 оментари (17)4002
© Burgas24.bg
јрхивна снимка
Ѕургазлии за пореден път алармират за ромско безчинство в района на —тарата поща. “е са изпратили подписка до кмета, ќбщински€ съвет и областни€ управител и сигнал, че граждани от ромски произход разхвърл€т боклуци, които изваждат от контейнерите за боклук, викат и крещ€т. —ъщите влизат и в дворовете на къщите и крадат. ѕреди 4 месеца дори са откраднали и решетката на новата шахта на кръстовището на ул. "—ъгласие" и ул. "÷ар »ван Ўишман".

"ѕрез всеки ден от 17.00 часа до 1.00 - 2.00 часа в градинката до —тарата поща, на кръстовището между ул. "—ъгласие" и ул." ÷ар »ван Ўишман" или така нареченото от таксиметровите шофьори м€сто "ЅардакаУ, което впрочем се намира по права лини€ на 70 метра от входа на ќбластна администраци€, се събира група от 5-7 лица от неустановен за нас пол, тъй като са облечени в дамски дрехи и се държат като дами, но имат типично мъжките полови белези при уринирането, което извършват на горепосоченото обществено м€сто пред очите на децата ни и не само това: те дефекират, притесн€ват преминаващите с най-различни причудливи предложени€ от сексуален характер, крещ€т и танцуват, включително се събличат в центъра на самото кръстовище, с което създават опасност както за себе си, така и за преминаващите ћѕ—. ƒори си биеха инжекции пред очите на сма€на 70-годишна жена. ‘еноменално е да се наблюдава как, когато идва полицейски€т патрул, те за миг изчезват и след преминаването му за максимум от 10 мин. отново се завръщат с нови сили, за да продължат безобрази€та си. «а всичко описано има снимков материал и свидетели.

¬сичко изложено се извършва пред очите на деца, които ние се опитваме да научим да спазват приетите норми за поведение. Ќо е изключително трудно, когато пред т€х се случват гореописаните неща. Ќевъзможно е да преминават граждани по улиците в района, без да бъдат притесн€вани или дори ограбвани. Ќие, живущите в района, живеем в посто€нен страх и невъзможност да излизаме спокойно на улицата. Ќе можем да почиваме, както и да спим през нощта ползотворно и да се възстановим след и за работната седмица. ќсвен че плащаме съвестно своите данъци, ние тр€бва да заплащаме и за всички наши счупени и разбити водостоци, огледала на ћѕ— и др. части, врати и мазилки по сгради и др. Ќие искаме и имаме право това м€сто да бъде тихо, безопасно и добре изглеждащо, както подобава на вс€ко едно друго м€сто в центъра на гр. Ѕургас", пишат разгневените съседи на градинката до —тарата поща.

“е насто€ват това безобразие да бъде прекратено и всички отговорни лица на града - в това число кметът и полици€та, да направ€т необходимото, за осигур€ване на нормален и спокоен живот. "∆елаем да бъдем освободени от присъствието на всички тези индивиди, които уринират, проституират, разхвърл€т отпадъци от контейнерите за боклук, продават и употреб€ват наркотици пред лицето на деца ни. «а нас всичко това е извънредно притеснително в тази епидемиологична обстановка. ќчакваме вашата бърза намеса", завършва писмото.
«ареждане! ћол€, изчакайте ...
Aнонимен
на 22.07.2020 г.
0
 
 
"облечени в дамски дрехи и се държат като дами, но имат типично мъжките полови белези при уринирането, което извършват на горепосоченото обществено м€сто пред очите на децата ни и не само това: те дефекират" “ова ли "поведението на дами"?!? —поред автора на подписката €вно да! Ќещо много свалил стандарта..
Aнонимен
на 14.07.2020 г.
0
 
 
¬секи ден с комапнийката ми ход€ и ги би€, ама н€ма отърване, винаги се връщат!
Aнонимен
на 13.07.2020 г.
0
 
 
—тарата поща? ј на плажа? ѕревърнахме се в един цигански град, пълен с цигани!
0
 
 
—транното е , че никое правителство досега ( освен генерал ƒобри ƒжуров) не можа да се справи с ромските изцепки а ние чакаме да се справ€т с къде къде по-сложни проблеми.
Aнонимен
на 13.07.2020 г.
0
 
 
Ќисша, примитивна, недоеволюирала, човекоподобна, плод€ща се, вредна манга.ска раса, генетично лишена от способността да се очовечава и интегрира, поради което подлежи на премахване като плевелен вид.
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
ќще новини от Ќовини от Ѕургас:

»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« јвгуст 2020 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
√рипна епидеми€ обхвана страната
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
Ћ€то 2020 г.
ѕарламентарни избори 2021 г.
Ўахматни състезани€ сезон 2016/2017
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в Ѕургас и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: