Бурни страсти в ОбС! Представители на бизнеса освиркват съветници, гонят хора с охрана

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
10:34 / 27.03.2018
7780
Бурни страсти се вихрят по време на днешното заседание на местния парламент, предава репортер на Burgas24.bg. В момента съветниците дебатират по най-конфликтната точка – предложението на Димитринка Буланова за изменение на Наредбата за преместваемите обекти за търговски и други обслужващи дейности и елементите на градско обзавеждане на територията на община Бургас.

В момента в залата ври и кипи, присъстват десетки представители на дребния и средния бизнес. Те недоволстват, че нито едно от отправените им предложения не са били разгледани от постоянните комисии в ОбС. Текстовете бяха представени в края на януари, тази година, но до този момент нито един от членовете на комисиите по туризъм, устройство на територията и постоянната комисия по правни въпроси, не е разлистил папките.

"Колко пъти ни потърсихте за диалог и колко пъти ние ви призовахме? Определени съветници демонстрират надменност. Тези текстове са спорни, ако ги гласувате, ще ги оспорваме в съда и няма да видят бял свят", закани се председателят на Асоциацията за защита на дребния и среден бизнес Николай Димитров.

Дебатите разпалиха страстите сред присъстващите, които започнаха да изразяват възмущението си с освиркване и се наложи част от тях да бъдат извеждани с охрана.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)

Още по темата (3):
27.03.2018 "Зетгейт" разтресе Бургас! Шефът на Общинския съвет Костантин Луков замесен в грандиозен скандал
27.03.2018 Приеха промените в наредбата за преместваемите обекти! Отвори ли това кутията на Пандора?
19.12.2017 Напрежение в ОбС-Бургас! Кой цели да се облагодетелства от предложените промени в Наредбата за преместваемите обекти?
Още новини от Новини от Бургас:
Двама братя от "Победа" изумиха бургаските полицаи
Безплатни прегледи за разширени вени организират в УМБАЛ Бургас
Много работа за лекарите от УМБАЛ Бургас по празниците
Млад шофьор направи голяма беля в "Меден рудник"
Не пропускайте Летния Никулден в Бургас
Тикнаха криминален тип от "Изгрев" в затвора


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).