Димитър Николов се закле като кмет за трети път

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (9)
10:28 / 03.11.2015
2694
Избраният за кмет на Бургас Димитър Николов положи клетва. В момента се провежда първото заседание на Общински съвет-Бургас. Тържествената сесия започна с химна на България, предаде репортер на Burgas24.bg.

"Изборните емоции стихват и отново е време да наблегнем повече на работата отколкото на приказките. Не се чувствам по-различно сега, отколкото в дните преди 25 октомври", бяха първите думи на кмета на Бургас Димитър Николов.

Николов използва възможността да благодари на бургазлии за подкрепата и заяви, че ще се постарае да е я оправдае. И пожела успешен мандат на съветниците.

"Борим се за едни и същи европейки средства с останалите големи градове и е важно да покажем активна бургаска позиция и извоюваме повече за града си. Това не е война, а е благородно състезание, което искам да спечелим. Нека конкуренцията отсее най-добрите местни власти в България и тук нямам предвид само местната администрация, но и общинските съветници. През последните години Бургас беше винаги сред първите. Надявам се, че и вие като мен искате и ще работите това да стане тенденция. Готов съм да приема всяка нова добра идея и да участвам в конструктивен дебат", бе част от обръщението към съветниците на Николов.


Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Бургас:
Започва най-мащабният ремонт на Дюлинския проход
Тази новина е за хората от Бургас, които си търсят работа
Кметът на Бургас на среща с ръководителя на Представителството на...
Комитетът за наблюдение на ОП "Транспорт и транспортна инфраструк...
Това трябва да се види! Събират бургаските абитуриенти на парад!
Спипаха ловец в крачка край Веселие! Той: Разхождам се със зареде...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).