Екшън в меденруднишката болница! Побеснял баща плаши лекар, че "ще му разбие муцуната"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (112)
19:34 / 09.01.2017
104776
Луд скандал стресна лекари и пациенти на болницата в най-големия бургаски комплекс "Меден рудник". Екшънът се разиграва малко след 20:00 часа на 18-и декември. От ексклузивните кадри, които ни изпрати читател на Burgas24.bg, се вижда, че причина за панаирите е отказът на медицинския екип да прегледа безплатно малко дете с температура.

Педиатър от болницата предлага на родителите два варианта за преглед на момиченцето. Първият - безплатно и по спешност, но по думите на самата лекарка, нямало индикации детето се нуждае от спешен преглед. Заради това оставал вторият вариант - да се направи частен преглед, който струва 30 лева.

Кулминацията настъпва когато бащата на детето - Калин Кирязов нахлува в кабинета на лекаря, който според неговите думи, е отказал да прегледа детето.

"Искам да ти кажа, че ще ти се случи голяма случка, маниак! Разбираш ли ме? Просто не си уцелил човека, на когото да правиш номерца. Ще ти разбия муцуната, въобще не ме интересува, дали ще дойдат ченгета - от Четвърто, Второ, Пето... Разбивам ти муцуната на секундата. Аз ти казах, че детето има температура 38,5, а ти ме връщаш. Разбираш ли, какво ти говоря, бе маниак", заплашително нарежда разгневеният баща.

Има ли някакво основание и дали реакцията на Калин е най-добрият начин да защити детето си - оставяме преценката на нашите читатели.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (112)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).