Гражданин на Св.Влас: Бургаската болница е опасана със забранителни знаци, човек няма къде да спре при спешен случай

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (9)
09:13 / 13.03.2014
3811
Гражданин на Св.Влас разказа с болка в писмо, изпратено до Burgas24.bg, своето премеждие с "паяк" на улицата пред Бургаската болница. Ето какво разказва човекът:

Здравейте, казвам се Недко Петров и живея в гр.Свети Влас.
Ето и моята случка: В неделя 9.03.14 г. сутринта към 08:00 дъщеря ми която е на 8.5 месеца получава, както по-късно ми обясниха лекарите, доста сериозно втрисане, (като я видях цялата се тресеше и беше посиняла) след тази гледка качваме се на колата и тръгвам за спешното в Бургас, преди това минахме до спешното в Несебър, но от там ни препратиха. Стигам аз в Бургаската болница и в притеснението и бързането да ни окажат помощ спирам на улицата пред болницата. Забавих се може би 10- 15 мин., докато се оправяме какво да правим снимки, изследвания и тъй като тръгнахме на бързо трябваше да отида до магазин да взема някой работи за детето, защото стана ясно че, ще остават в болницата, излизам и колата ми я няма вдигната от "паяк", пред болницата без да задръствам никакво движение и тогава видях че, сладурите от общината са опасали цялата болница със знаци забранено паркирането или престоя. Това се случва в неделя, около 9:00 сутринта, почти нямаше хора в спешното и паркингите бяха свободни, но в такъв момент кой ти гледа. Отивам след това до наказателния паркинг и обяснявам, но отговорът беше че, нямат вина, те си вършат работата.

Наистина разбирам че, работниците нямат вина, те са просто работници, но ми стана много зле че, в уж най-добрия град за живеене в нашата Държава така безскрупулно община Бургас рекетира своите граждани и сладко печели от мъката и болката на родителите, които отиват за помощ, за да спасят своите деца и роднини, но явно на някой алчен управител който е разпоредил да се опаше цялата болница със знаци и да печели от хора, които със сигурност не са отишли там да пият кафе, му е сладка печалбата. Не ми пука за парите, но морално ли е това и докога ще търпим това отношение на некомпетентни хора, кой е този който им дава правомощия да си правят гавра на местата където обикновените граждани отиваме за помощ.

Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Бургас:
Двама братя от "Победа" изумиха бургаските полицаи
Безплатни прегледи за разширени вени организират в УМБАЛ Бургас
Много работа за лекарите от УМБАЛ Бургас по празниците
Млад шофьор направи голяма беля в "Меден рудник"
Не пропускайте Летния Никулден в Бургас
Тикнаха криминален тип от "Изгрев" в затвора


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).