Мантрата на тройната коалиция: Бойко Борисов е ...

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (24)
17:35 / 11.11.2013
3004
Ако не беше трагично, можеше да е смешно какви дребни "личности" ни управляват в момента.

Оставяме на страна пределната им наглост да твърдят, че всичко е наред и се радват на народната подкрепа, въпреки, че срещу тях протестират десетки хиляди само в столицата.

Тези дни един от бушоните при управляващите изгърмя и то май по настояване на външните служби. Говорим за пералнята на пари от ДПС Христо Бисеров. Дали ако не бе хванат отвън Бисеров щеше да "изгърми", ако зависеше само от управляващите и подопечното им МВР?

Интересно е обаче жалкото и безпомощно поведение, което от тройната управляваща коалиция и нейните производни демонстрират, когато стане въпрос за Бисеров или за каквато и да е неудобна тема.

Сякаш са били закарани под строй на семинар как да отблъскваме по идиотски начин неудобни журналистически въпроси. В неделя в студиото на предаването "Всяка неделея" водещият Кеворкян попита Станишев "Моника ли управлява държавата". Станишев попита кой го твърди, а Кеворкян на момента показа публикация, в която се вижда, че това е твърдение на бившия президент Георги Първанов. Станишев тогава заяви: "Смущава ме когато бившия президент и бивш председател на нашата партия говори същото като Борисов и Цветанов". 

В предаването "Нека говорят" пък водещият Росен Петров попита Николай Бареков дали е приятел с Делян Пеевски, а отговорът беше "Познавам го, но по-добре го познават Борисов и Цветанов". Следващият въпрос беше "А смятате ли, че е подходящ за шеф на ДАНС", но отговорът отново беше "По-добре могат да отговорят Борисов и Цветанов". Водещият се опита да вметне, че надали Борисов и Цветанов са го предложили за шеф на ДАНС, но разговорът бързо продължи в друга посока. 

Днес пък питат близкия приятел на Бисеров Йордан Цонев, по-познат като Ментата, та питат го за Бисеров, а той ... да, познахте и той подхвана темата с уникален отговор: Иска ми се Бойко Борисов да е следващият.

Тези три примера на три лица от уж 3 различни партии от последните 2 дни са достатъчни, макар лесно да могат да се дадат още доста.

Та след въпросите: Кой предложи Пеевски? Кой предупреди ДПС за Бисеров? Май е време да зададем въпроса: Кой инструктира управляващата коалиция и нейните разклонения при всеки неудобен въпрос да подхващат любимия си Бойко?


Виж коментарите (24)

Още по темата (351):
28.06.2014 Борисов: Кабинетът да каже: "Провалихме се, спасете държавата"
14.06.2014 Оставка в сряда и избори наесен?
14.06.2014 Една година протести срещу кабинета "Орешарски"
06.06.2014 Кметовете на ГЕРБ скочиха срещу неадекватното ни правителство
28.05.2014 Отложиха дебатите по вота на недоверие, Миков изключи микрофона на депутат от ГЕРБ
27.05.2014 Протест пред Народното събрание утре, ще искат оставки
Още новини от Новини от Бургас:
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).