Младеж опита да подпали къщата на приятелката си с автомобилна гума

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:34 / 27.02.2013
1753
Днес, около 02.30 ч. в Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас, е получено съобщение за запалена автомобилна гума, хвърлена върху къща, разположена на ул. «Минзухар» № 31, кв. «Горно Езерово», обитавана от живеещите на семейни начала Ж.Ч., 43-годишен и С.И., 38-годишна, и двамата от кв. «Горно Езерово» и техните седем деца.

Едно от децата - момиче на 18 години живеело на семейни начала с 19-годишния М.У. от с. Гюльовца, общ. Несебър в неговия дом в с. Тюльовца. По думите на момичето М.У. непрекъснато я биел и тормозел, като тя решила да се прибере в дома си в кв. «Горно Езерово». М.У. я заплашил, че ще подпали къщата й, като след бягството й от с. Гюльовца, я последвал и осъществил намерението си със съдействието на 15-годишния С.С., съсед на семейството на Ж.Ч. и С.И.

От инцидента леко е обгорял покрива на къщата, като пожара е потушен от собствениците. М.У. и С.С. са направили пълни самопризнания за деянието, като са задържани с полицейска заповед за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден
Мъж пострада при катастрофа в Бургас
Бургазлия забеляза нещо съмнително и сигнализира полицията
Зоопаркът в Бургас с разнообразна програма в празничните дни – от...
Облаци и едва 17 градуса за Бургас утре
Хотелиер на морето: За Великден пакетите струват около 150-170 лв...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).