Много нерви заради развален автобус от Бургас за София

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
14:17 / 14.05.2015
2453
Транспортната фирма "Юнион Ивкони" опъна до краен предел нервите на десетки пътници от Бургас за София тази сутрин заради поредния развален автобус, сигнализираха възмутени читатели на "Флагман".

Хората пристигнали на Автогара Запад в морския град, за да пътуват към столицата в 7,10 часа. Качили се на автобуса, но няколко минути по-късно били свалени от него, като обяснението било, че той няма да пътува заради техническа повреда. Вместо обаче да бъдат прехвърлени в резервен автобус, те били заставени да чакат следващия по разписание. Истински късмет е, че само 20 минути по-късно има друг рейс, чийто маршрут обаче е с повече спирки и часът на пристигането му в София е 1 час и 15 минути по-късно.

В Стара Загора се разиграл екшън, след като в автобуса се качили пътници, закупили си билети за рейса, тръгнал в 7,30 часа от Бургас. Поради навалицата, бургазлиите от авариралия автобус, са били принудени да пътуват прави до София.

"Това е недопустимо, всеки пътник е преценил кога да пътува към столицата, толкова рано обикновено тръгват хора по работа, много от тях бързат за летището, за да се качат на самолет. Не може с лека ръка да им се обясни, че ще пътуват близо час и половина повече. Никой дори не отвори дума за обезщетение", гневят се хората.

Това е поредния сигнал за неуредици с автобусите по линията Бургас-София, които превръщат в пътуването в истинско изпитание. "Това само в нашата държава може да се случи. А ако нямаше автобус в 7,30 часа означава ли, че трябваше да чакаме 11,30, когато е следващият по разписание и да пристигнем в София в късния следобед? Дано поне стигнем невредими", молят се пътниците.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Бургас:
Ремонтират базата на Колежа по туризъм
Евтим Милошев се срещна с председателя на Българската хотелска ас...
Мария Бакалова – ослепителна в Кан, бори се за награда
Акция на полицията в Бургас! Има задържани!
Рекорден брой посетители в Регионален исторически музей – Бургас ...
Млад шофьор катастрофира на пътя "Банево" – "Ветрен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).