Помните ли трагичната история на Иван от "Меден рудник"? Ето какво се случи, когато се срещна със здравния министър, да му изплаче болката си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:51 / 16.10.2017
9285
Вероятно помните трагичната история на Иван Колев от бургаския ж.к. "Меден рудник", който близо година търси истината за съпругата Бонка, загинала нелепо в ръцете на доктор Здравко Димитров от "Лайф Хоспитал". За случая му Burgas24.bg разказа още през юни. 

В търсене на справедливост, през миналата седмица възрастният мъж се срещна със здравния министър проф. Николай Петров. Днес в сутрешния блок "Здравей, България" по Нова телевизия министърът разказа с подробности, как докато е изслушвал вдовеца, се наложило да окаже първа помощ на колабиращ мъж.

"Бях в сградата на министерството, изслушвах бургазлията от ж.к. "Меден рудник", който бе писал жалба. Съпругата му е починала, след като е била лекувана в различни болници. В този момент погледнах през прозореца и видях линейка пред входа. Попитах какво правят там и ми казаха, че има пациент, на който оказват помощ. Аз съм реаниматор и се включих, за да помогна на колегите. Нямаше сърдечна дейност. Закарахме го до ВМА", разказа проф. Петров. 

За случая съобщихме в края на миналата седмица.

Междувременно Burgas24.bg научи, че по време на посещението си в София, Иван Колев се е срещнал още с говорителя на главния прокурор Румяна Арнаудова и още няколко институции. 

Има ли развитие в борбата му за справедливост - очаквайте само в Burgas24.bg!


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
18.10.2017 Започва разследване за смъртта на Бонка от "Меден рудник", назначени са две експертизи
10.07.2017 Бургазлийка: Загубих майка си заради пародийния професионализъм на един хирург от "Лайф Хоспитал"
26.06.2017 Огромна трагедия! Иван от "Меден рудник" търси истината за мъртвата си съпруга, историята му ще ви остави без думи
Още новини от Новини от Бургас:
Има ли спад на коклюша в Бургаско?
Малката Нати има нужда от нашата помощ, за да живее
Зелен уикенд в Бургас: Очакват ни карнавал, велопоход и познавате...
Изгледайте това видео и се замислете как ще паркирате следващия п...
Бургазлия пробва да счупи рекорд! Хванаха го да шофира с 4,25 про...
Двама братя от "Победа" изумиха бургаските полицаи


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).