Наш бивш кмет гази грубо закона! Социалната мрежа го издаде какви ги върши!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (1)
19:19 / 09.02.2021
1962
Небезизвестният бивш кмет на Созопол Панайот Рейзи сгафи жестоко на днешната сесия на местния парламент на курортния град. Поради противоепидемичните мерки заседанието се проведе онлайн и бе предавано пряко в социалните мрежи. Настоящият общински съветник буквално остави съгражданите си, интересуващи се будно от делата на общинарите, със зяпнали уста от видяното пред компютрите и причината не бе само една, научи Burgas24.bg.  

Докато колегите му разгорещено дебатираха важни за морската община теми, Рейзи рязко смени домашния уют, създаван от картини и еленски рога по стената, с "мобилен" офис, качвайки се зад волана на автомобила си. И това все пак би могло да се събере в рамките на нормалното. Скандалният кмет обаче без капчица притеснение, че всичко това се наблюдава от десетки жители на Созопол и може да стигне до знанието на органите на реда, подкара возилото си без да постави задължителния за шофьора колан и използвайки мобилния си телефон през цялото време.

Меко казано неразумната постъпка на Рейзи нажежи социалната мрежа светкавично. За минути поведението му се открои като основна тема в коментарите под живото излъчване на заседанието във Фейсбук. Отправени бяха горещи призиви към  компетентните органи от МВР да се самосезират и задължително да наложат санкция на екскмета на Созопол, погазил така грубо Закона за движение по пътищата.  

Задължително изгледайте видеото!  

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?
Руснак сгази лука в Равда
Полицията в Карнобат по следите на крадец на крави


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).