Яки момчета събират по 2 лв. такса на плаж "Арапя"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (11)
14:08 / 07.08.2015
4367
Яки момчета събират по 2 лева такса на плаж Арапя, но не издават касов бон, съобщи Катрин Янева в рубриката "Моята новина" на Нова телевизия.

"На входа на плаж Арапя всички места, на които би могло да се паркира, са оградени с обозначителна лента, без видима причина за това. На практика единствените места, на които може да се паркира, са два парцела, до които достъпът е свободен, без ограда, без бариера и без каквито и да е обозначителни знаци, освен една нескопосана табела, която гласи "Частен имот", но така и не се разбира кое всъщност е частният имот.", разказва Катрин.

"След като всички са принудени да паркират там, ние паркирахме нашите автомобили в продължение на четири дни, без никой да предяви каквито и да било претенции към нас. На петия ден от нашия престой, двама мъже дойдоха и заявиха, че ако искаме колите ни да останат там и да ги намерим в състоянието, в което сме ги оставили, трябва да заплатим 2 лева. Ние нямахме нищо против да платим, но срещу тази сума поискахме касов бон. Естествено, това ни беше отказано и бяхме предупредени, че ако автомобилите останат там, ще има последствия", добавя Катрин Янева.


Виж коментарите (11)
Още новини от Регионални новини:
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?
Руснак сгази лука в Равда
Полицията в Карнобат по следите на крадец на крави


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).