Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Сините призоваха бургазлии да се ядосат, преди да гласуват
Автор: Екип Burgas24.bg 12:31 / 30.09.2011Коментари (0)1416
Да се ядосат и да гласуват яростно призоваха сините в Бургас своите съграждани по време на официалното откриване на предизборната кампания на "Синята коалиция" вчера. Да се ядосат, че в Бургас се купуват гласове, да се ядосат, че в местната власт влизат необразовани и неграмотни съветници - марионетки.

"Недопустимо е в град като Бургас от 51 съветници, 20 да са в Общинския съвет благодарение на парите си и натиска, който оказват върху определен кръг от хора. Мечтая си бургазлии да се ядосат и вече в Общински съвет да няма хора, които до четвъртата година от мандата си да не са разбрали какви са тези таблици в капиталовата програма. На този град е необходима качествена промяна и аз съм сигурен, че ние я предлагаме", заяви пред събралите се в залата на Операта водачът на листата на сините Костадин Марков, докато представяше своите колеги, кандидатите за общински съветници. "Искрено се надявам да се ядосате, защото Бургас заслужава да подкрепите листата на автентичната десница. За първи път в цялата страна тук наистина успяхме да преодолеем различията и имаме една цел. Ние сме съветниците, които знаят какво ще правят в следващия общински съвет. Ние сме съветниците на всички дясномислещи хора", добави той.

Заедно с кандидатите за общински съветници на сцената се качиха и кандидатите за кметове на село Твърдица - Сотир Йовчев и село Черно море - Божидар Узунов, както и кандидатите на сините за кметове на Айтос - Стоян Колев и на Царево - Людмил Николов.

"Управленската програма преди 4 години я писахме заедно и виновник за строителните обекти е Костадин Марков. Аз не се чувствам гост тук, защото заедно стартирахме доста отдавна. Преди 4 години направихме възможната промяна на град Бургас и Бургас от изоставащ град в момента е лидер в страната. Имам една молба, направете всичко възможно в Общинския съвет на Бургас да влязат повече стойностни хора от листата на синята коалиция, защото са добри професионалисти и аз ще имам нужда от всеки един от тях за един работещ общински съвет", каза кметът на Бургас Димитър Николов, който подкрепи сините на откриването на кампанията.

Синьо шествие, водено от лидерите на бургаските структури на СДС, ДСБ, движение "Гергьовден", ОДС и БНД, заедно с представители на националните ръководства на партиите, членове и симпатизанти, даде старт на предизборната кампания на "Синята коалиция" в Бургас. За да ги подкрепят към тях се присъединиха и президентът Петър Стоянов и кандидатът за президент на сините Румен Христов.

Шествието премина през централните бургаски улици, за да стигне до залата на бургаската Опера, където бе даден официален старт на предизборната кампания, под наслов "Заедно правим Бургас по-хубав".

Там гостите бяха със посрещнати със знамена, сини балони и бурни аплодисменти от членове, симпатизанти и приятели на автентичната десница.

Събитието започна с химна на България и химна на Европейския съюз, след което присъстващите видяха и предизборния клип на сините - "Ти решаваш".

"Една от причините да дойда тук с удоволствие е единството на десните сили, което виждам в Бургас на всички нива. Без да звучи предизборно, ще кажа, че ако не бях от Пловдив, то със сигурност щях да искам да съм от Бургас", каза Петър Стоянов. Веднага след него на сцената се качи и Румен Христов, който заяви, че винаги десните сили са осъществявали промяната в България.

В старта на кампанията се включиха на "Синята коалиция" в Бургас се включиха и представители на националните ръководства на коалиционните партньори Иво Цанев от ОДС, Васимир Радулов от БНД и Борис Марков от СДС.

"Синята коалиция" участва в местните избори в Община Бургас с №38 в бюлетината за общински съветници.




Още по темата: общо новини по темата: 339
11.05.2012 »
17.02.2012 »
28.11.2011 »
10.11.2011 »
07.11.2011 »
04.11.2011 »
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бойни спортове
Парламентарни избори 2024
Поскъпване на хранителните продукти
Почина сливенският митрополит Иоаникий
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: