Да проявим човещина и да помогнем на тази млада българка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
14:59 / 11.01.2017
6259
Приятели, нека да помогнем на Йоана да е щастлива със своето прекрасно бебче. Йоана Зотева е на 31 години. Преди 4 години тя получава своят втори шанс за живот - баща й й дарява бъбрек, благодарение на който тя продължава живота си пълноценно. През май 2016 се сбъдва една от големите мечти на Йоана, да си има рожба. 

За съжаление по време на бременността организмът и се натоварва прекалено много и започва реакция на отхвърляне на трансплантирания орган. Налага се бебето да се роди по спешност. За да е максимално сигурна, тя постъпва в болницата, в която и е направена трансплантацията в Истанбул. 

На 24.11.2016 малкият Божидар идва на бял свят и осъществява мечтата и, но животът и здравето на Йоана са застрашени. За лечението и поемат ангажимент лекарите от болница "Гази Осман паша" и след двуседмична силна терапия тя е стабилизирана и семейството им се прибира в Пловдив.

Понеже проведеното лечение е било непредвидено, семейството на Йоана не е било подготвено за допълнителното плащане и в момента те дължат на болницата 10 000 долара. 

Надяваме се на състрадателност и човещина, за да може да се събере съответната сума и Йоана да продължи да се грижи за Божидар спокойна. Моля помогнете, както намерите за добре. Това написа днес във Фейсбук кмета на Асеновград д-р Емил Караиванов.

Банкови детайли:

UniCredit Bulbank
Град Пловдив Батенберг, ул. Княз Александър 13
IBAN BGN: BG48UNCR70001522813264
BIC: UNCRBGSF

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).