Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
Ѕургас
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
 риминални
»нституции
ќбщество
ƒруги
„итателски
„итател: »згониха ни от "свободната" зона на "Ќесебър-юг"! Ќе било за хавлии, а за надуваеми банани!
јвтор: ≈кип Burgas24.bg 14:29 / 25.07.2018 оментари (29)14199
© Burgas24.bg
„итател на Burgas24.bg остана удивен от самохвалството на стопаните на †плаж "Ќесебър юг". ¬ писмо до медиите днес от управата на ивицата съобщиха, че след проверка с GPS система е установено, че повече от 55 на сто от п€съчната ивица на плажа е предоставена за свободно ползване.

Ќе това обаче е заварил наши€т читател, при посещението са на въпросни€ плаж преди седмица. —лед дълги мъки за намиране на свободно пространство, за да разположат хавлиите си, той и семейството му са били изгонени. ѕричината Ц м€стото било предназначено за надуваеми атракциони. Ќай-фрапантното в случа€ е, че никъде не са били разположени табели, които да забран€ват плажуването в зоната. “ой е изпратил оплакване до официални€ мейл на министерството на туризма за проблеми по българските плажове, но вече почти седмица н€ма никакъв отговор, дори потвърждение, че н€кой ще обърне внимание на писмото му.

≈то и цели€ разказ на наши€ читател:

Ќа плажа на "Ќесебър-юг" точно пред хотел "јфродита" има безплатна зона. ѕред гол€ма част от не€ има оградена зона за джетове. ѕри идването ни сутринта на плажа н€маше никакви табели, указващи къде можем и къде не можем да си поставим хавлиите на безплатната зона, освен табелата за начало на безплатната зона. ћалко след като се б€хме позиционирали пристигнаха хора, които ни изгониха. “ова м€сто било за техните надуваеми атракционни неща. ѕопитах къде го пише, къде е указано, че тук не тр€бва да се разполагат плажуващи, но отговор не последва.

–азбира се не€сно остава и защо въпросните надуваеми банани и т.н. не са разположени върху платената зона за сметка на шезлонгите а са за сметка на и без това малката безплатна такава, тъй като предполагам или са на концесионера, или му плащат, за да са на този плаж.

Ќие сме с малко дете и идваме за час и половина и не стига, че търсим м€сто сума ти време, а след това ни и гон€т. Ќе намирам това за редно. ƒосега винаги съм спорил с всички мои познати, твърд€щи, че на българското „ерноморие е абсурдно и непри€тно да се почива, но след днес €вно и ние ще тр€бва да се замислим за гръцките плажове. Ќе мога да си представ€, че там без да има каквито и да е предварително указани забрани н€кой ще дойде и ще ме изгони от плажа, за да се настани той/те на м€стото на мо€та кърпа.
«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
Ќие си ходим в стари€ град на плаж. ѕием си вода на чешмичката мида и хоп на плажа. ћоже да е малко мръсничко; може да има водораслички, но пък е спокойнично и винаги има свободни места.
0
 
 
 ой ще му отговори, те са отпускари чиновниците.
+1
 
 
≈ххх, та€ тежка чужбина - до  ерамоти и обратно :) ’ора, не се излагайте, като н€мате пари за нормално море - не ходете! Ќито  ерамоти е √ърци€, нито ¬урвуру, нито ѕарали€  атерини са √ърци€. √ърци€ е много, много по-далеч, отколкото си мислите. “ова, което виждате по тези китеноподобни гръцки места е същата сел€ни€ като тук, но нали сте в чужбина .... ѕо нашето море има страхотни места, но не са нито в  итен, нито ѕриморско, нито јхтопол ... и не са евтини!
-1
 
 
ѕочивайте извън Ѕългари€! Ћичен съвет.
+1
 
 
Ќа вън отношението към туриста е ”¬ј∆≈Ќ»≈! - («а разлика от нашето черноморие... ) .
+2
 
 
Ќие сме в √ърци€, щото тука н€ма такива дивотии!
+1
 
 
„е кой ви бие по главата да трошите пари и нерви по нашето море.¬ √ърци€ до плажа огромен безплатен паркинг покрит с мрежи,за да не пече слънцето колите.Ўезлонги и чадъри безплатни срещу едно поръчано кафе.Ќе мога да ви разбера дето ревете от нашето море.¬се едно с чук да се удра€те по пръстите и да викате,че ви боли.
+3
 
 
» нас ни гониха с децата, и накра€ ни изгониха чак в чужбина. » да ви кажа, не съжал€ваме, чисто, топло, м€сто за деца, кола и н€колко чадъра.
+2
 
 
а надуваеми банани раздават ли на хората ?!?! ами ако н€кой е с поничка?!! рЯШВрЯ§£рЯШЭ българинът сам е виновен, не ходете и не си наливайте парите в нашите курорти, да им дойде акълът в главите...
+2
 
 
Ќ€ма безплатни места за плажуване - доказано много пъти. «атвар€т се и се застро€ват къмпинги - вс€ка година. »ма нефт и фекалии във водите по краибрежието - доказано много пъти, болниците са пълни след "ваканци€". ÷ените са по-високи от съседни страни - доказано много пъти, всеки може да провери в интернет. «аплатите на персонала са много ниски - доказано от вноса на гастарбайтъри от руските колонии. ƒанъци от родните мутри не се заплащат, н€ма касови бележки, н€ма осигуровки - само "√осподари на ефира" имат поне 50 репортажа за това. ѕричината тази схема, тази клоака да съществува е нелицепри€тна, но елементарна - българина е мазохист. ¬секи оправдаващ мутрите се оправдава пред себе си да му е чиста съвестта, че не е мазохист, което е самозаблуда.
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
ќще новини от Ќовини от Ѕургас:

»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« Ќоември 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
¬иж още:
јктуални теми
ƒете почина след хранително натрав€не
“¬ и шоу сезон 2019/2020 г.
ѕърва лига, сезон 2019/2020
“ежък инцидент с влак край ѕловдив
¬олейболен клуб ƒе€ спорт (Ѕургас)
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в Ѕургас и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: