Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Шофьор на маршрутка крещи през прозореца: Ще ти разбия черепа!
Автор: Екип Burgas24.bg 11:04 / 10.02.2016Коментари (19)14955
© Burgas24.bg
Шофьор на маршрутка в Бургас е оставил безмълвни пътниците на управляваното от него превозно средство с канонадата от псувни и закани, които бълвал. Случката се разиграва малко след 9 часа тази сутрин. За нея разказа читател на Burgas24.bg, който изпрати видео и снимки от инцидента.

Ето какво пише в сигнала до медията:

"Здравейте. Изпращам ви клип, който заснех тази сутрин, пътувайки по обичайния си маршрут с маршрутка на "Комфорт" в Бургас. Аз и пътниците останахме безмълвни след проявата на шофьора. Не успях да разбера какво стана, но изглежда беше засечен от друг автомобил. До инцидент не се стигна, но последвалата реакция смути всички. Водачът на маршрутката отвори прозореца си и започна да крещи през него. Бълваше псувни, закани - щял да слезе и да пребие другия шофьор, да му строши черепа, дузина пъти спомена и майка му. Цялата тази агресия, гарнирана с викове, продължи с минути, успях да снимам само края й. Слава Богу до бой не се стигна.

Избрах вашия сайт, понеже забелязвам, че сте много активни и публикувате читателски сигнали. Надявам се да популяризирате и моя. Поведението на шофьора на маршрутката е неадекватна и не бива да се толерира. Той потресе нас - пътниците, но можеше да се стигне и до сериозен инцидент, ако с виковете си през прозореца, които отправяше шофирайки, беше разсеял другите водачи или беше загубил контрол над микробуса", пише до Burgas24.bg нашият читател.

Изпращайте ни вашите читателски сигнали на novini@burgas24.bg или на телефон 0700 450 24. Сигнализирайте ни за всичко, което ви е направило впечатление в нашия град и считате, че трябва да бъде отразено.










Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 17.02.2016 г.
0
 
 
Някакъв нещастник се разтоварвал психически и дайте сега всичките медии да го фотозаснемем. Ами какво да кажем за Старата Комунистическа 'Светица', която навремето каза на един учен от БАН, и не само го каза пред СРС-филм на КГБ, но го и изпълниха: 'На теб самия много скоро ще ти скроят черепа' ... и нищо не и' се случи, защото била някаква вещица и нито Църквата нито прокуратурата имали прецеденти за такова нещо и не знаели какво да правят със случая (каквото и да означава това).
Aнонимен
на 10.02.2016 г.
0
 
 
Голяма работа и без тва скоро няма да ги има. Човека явно е по-лабилен ама напоследък и едно магаре да вържеш и него ще го вземат да кара маршрутка.
0
 
 
Те всички водачи на маршрутки се взеха на голямо имаше един който кара и чоплише семки , и аз съм чувала такива ,,епитети" и от други техни колеги
Aнонимен
на 10.02.2016 г.
0
 
 
На комфорт оше малко е царството им господарство! Лижензът им не е подновен, а община Бургас няма д аподнови договора им! що се отнася до сигурността на пътуването с тях: виждал съм ка при играничрения в града 50 км маршрутка на комфорт изпреварва на непрекъсната линия, защото предното ПС й пречи!!! а че шофьорите на тези общетсвени превозни средства са овалдели каруцарският език е ясно на всеки! сещам се за един такъв бакшиш от еко такси с едно рено, претърпяло явно сериозно птп, защото е с разрушени еърбеци! кара само нощем и обръщениятра му към спазващите правилника са такива, че дори и мъж ще се изчерви от срам!!!!
Aнонимен
на 10.02.2016 г.
0
 
 
Все едно гледам лудия брусли с маршрутка
Aнонимен
на 10.02.2016 г.
+1
 
 
Смешна си "репортерке"!
0
 
 
Личи си, че коментарите са от приближени на шофьора или на фирма "Комфорт". Относно тези, които "претендират за грамотност" ще уточня: ПИШЕ СЕ: А НЕ: вади ваде прави праве да му даму справи справе видиш видеш не ти нети клюка клука
0
 
 
...останала безмълвна...:) :) :)....Напсувай да ти олекне :)
0
 
 
Ако аз бях на негово място щях и аз да съм изнервена,все пак след 2-3 месеца спират маршрутките в Бургас.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Алексей Навални почина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: