Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Боже, колко далече сме от истината!
Автор: Екип Burgas24.bg 23:58 / 06.09.2016Коментари (16)2464
©
Националният отбор на България победи Люксембург с измъчено 4:3 в първия си квалификационен мач за световното първенство през 2018 година в Русия. Двубоят се игра на стадион "Васил Левски" пред обидно малко зрители.

Нашите демонстрираха несериозна игра в защита и на практика показаха колко сме далече от истината. За статистиката обаче успехът над слабака Люксембург ни изкачи на първо място във временното класиране, тъй като другите два двубоя в нашата група завършиха наравно: Беларус - Франция 0:0 и Швеция - Холандия 1:1.

Победното попадение за България вкара Александър Тонев във 2-ата минута на добавеното време. Преди това Люксембург направи обрат от 1:0 до 1:2 с две попадения в рамките на 2 минути.

Това извади от равновесие голяма част от феновете по трибуните и те започнаха да скандират "оставка".

България - Люксембург 4:3
1:0 Димитър Рангелов (16), 1:2 Йоаким (60, 62), 2:2 Марселиньо (65), 3:2 Ивелин Попов (79), 3:3 Бонхарт (90), 4:3 Александър Тонев (90+2)

България: 12. Владислав Стоянов, 2. Страхил Попов, 3. Антон Недялков, 5. Божидар Чорбаджийски, 15. Иван Иванов, 17. Георги Миланов (65- Александър Тонев), 21. Светослав Дяков (к), 11. Марселиньо, 7. Михаил Александров (55- 18. Ивайло Чочев), 10. Ивелин Попов (84-9. Георги Божилов), 8. Димитър Рангелов

Още по темата: общо новини по темата: 343
19.09.2022
11.10.2021
09.10.2021
07.10.2021
06.10.2021
04.10.2021
предишна страница [ 1/58 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Какъвто е футбола в Бългаия такъв е и Нционалния отбор треньор-ТРАГЕДИЯ..БФС и Политиците убиха спорта всички нехаят,наливаха пари за чалга,гледайте сега чалга-футбол
-1
 
 
Мога да кажа (Лично мнение), че за времето от което играят заедно футболистите в Националният ни отбор се спарвиха добре. Много хленчене и много измикярски коментари. Я погледнете футболистите които играха снощи "Всичките са от световна величина" ако бяха такива спокойно да ги храните и нарицавате за балъци, ама те момчетата колкото могат толкова дават. Така, че раздавайте го малко по адекватно. Искаме ли силен отбор трябва да го подкрепяме за да може момчетата да си повярват и да израстнат и придобият самочувствие в играта! Пожелавам успех на момчетата в следващият мач, да стегнат малко защитата .... и да не забравя Ивайло викни Мартин да оправи дереджето в нападение, все още има какво да даде на този отбор!
0
 
 
На мен единствено не ми хареса това, че някак си нямаше достатъчно агресия и желание във футболистите. Иначе за всички е ясно (или поне за повечето), че такива са ни възможностите към момента. Ако гледаме реално на нещата, отбора вкара цели 4 гола, а и не играхме лошо в атака, което май доста отдавна не се е случвало. В защита бяхме просто трагични - не знам дали Иван Иванов и онова момче от ЦСКА (номер 5) бяха много слаби поотделно, или просто тотално не се разбираха помежду си, или и двете. Но особено при първия и третия гол на Люксембург, двамата все едно не бяха на терена. При вторият гол на гостите пък си пролича в колко лоша форма е Иванов. Като добавим и пълната липса на бековете в защитен план, направо си бяхме като швейцарско сирене отзад. Не знам как ще се обиграват тези четиримата до следващия мач, но обезателно трябва или да започнат да се разбират на терена, или да се търси друга двойка централни защитници и да се викат някои от старите кучета за бекове. Лошо е и че нямаме добър централен нападател, което си пролича дори и срещу Люксембург - три гола от извън наказателното поле и един след меле след корнер. Хубаво е, че вкарваме отдалеч и от статични положения, но няма как да се надиграваме дори с равностойни на нас отбори (като Беларус, например) без да имаме някой, който да играе на върха на атаката. Въобще, хубаво е да нямаме кой знае какви очаквания за тези квалификации, пък ако покажем някакво израстване толкова по-добре, и да се търси ядро за отбор за следващите квалификации за европейско. За повече от това към момента нямаме футболисти.
на 07.09.2016 г.
0
 
 
Нещо не разбирам. Темата е за националния отбор по футбол, а пише нещо за някви мачове ? В статията не намирам нищо за Николета Лозанова, татуировки, сватби, кръщенета и Пайнер рекърдс ? Какво ги интересува хората срещу кого сме се издънили ? Кажете кой какво си е купил? Естествено, че няма да играят момчетата. Как се играе с премия от едва 1000 лева. Те да не са щангисти, боксьори или лекоатлети, че да са свикнали да си дават зор за такава мизерия? Аз предлагам да имаме девиз на БФС - "Фасът прави пасът, Алкохолът - прави голът!" , а герба да е топка с перука въху куфарче с пари.
+1
 
 
Преди 20 години правихме футболни трилъри с Германия, а сега трилърът е срещу Люксембург. СРАМ!!!
0
 
 
Натурализиране на всички бразилци от Лудогорец.Това е първото и адекватно действие.Футболът отдавна е бизнес. Франция не е африканска държава,но по играчите не и личи. Срамно няма,по скоро срамното е тези снощните некадърници да ги гледаш как се мъчат пред шепа хора.Това не е национален отбор,а сбор от клоуни. Бразилците играещи за България ще се раздадат на терена много повече от снощните торби.
+3
 
 
Каквото и да си говорим вкарахме 4 гола? Няма ги предишните звезди, няма ги Бербо, Марто и Стенли... няма я класата, но това не значи че не може да се придобие.. когато играем слабо винаги плюем - това ни е в кръвта, но това е сегашният ни отбор. Подкрепа и мотивация им трябва. Толкова нови и неопитни момчета - нали това искахме?! НОВИ ЛИЦА - ето ги - да им дадем време! ЗА България!! Помислете ;) Както пеем за клубните си отбори и ги подкрепяме даже и когато губят - така трябва да го правим и за националния!! СТИГА ПРОСТОТИЯ И ОМРАЗА! ЕДНО СМЕ!
с .. . с. с.с .с с. с.с
+1
 
 
Мача беше все едно гледах Ботев ( Коматево ) и Металик ( Сопот) . Уникална драма !
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: