Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Чудо! България най-после спечели мач, макар и без значение!
Автор: Екип Burgas24.bg 20:56 / 17.11.2019Коментари (15)1326
©
България победи Чехия с 1:0 в последната си квалификация за Евро 2020 от група "А". Васил Божиков беше точен за нашите в 56-ата минута с глава.

Двубоят се игра пред празните трибуни на националния стадион "Васил Левски" заради наказанието за расизъм от УЕФА след мача с Англия (0:6). Всъщност освен официалните лица, сред зрителите бяха около 300 български деца и агитка от 100-ина души от Чехия.

Това бе и последен двубой с националната фланелка за капитана Ивелин Попов, който сам обяви оттеглянето си след общо 90 срещи и 16 гола за страната ни.

Успехът бе първи за нашите в тези квалификации, завършвайки цикъла с победа, три равенствата и четири поражения. Освен това България най-после сложи край на негативната си серия на 12 поредни мача без победа.

В 56-ата минута нашите откриха резултата след статично положение и при първия ни точен удар към вратата. Кирил Десподов центрира от фаул в наказателното поле, където Васил Божиков засече с глава покрай вратаря Колар за 1:0. При ситуацията останаха леки съмнения за засада на голмайстора, но такава така или иначе не бе отсъдена.

Така България завърши на предпоследното 4-то място в групата с актив от 6 точки, като изпреварихме само Черна гора, която остана с 3 т.

България игра в състав:

Георги Георгиев, Страхил Попов, Георги Терзиев, Васил Божиков, Петър Занев, Георги Костадинов, Кристиян Малинов, Ивелин Попов, Вандерсон (72- Тодор Неделев), Кирил Десподов (69- Божидар Краев), Марселиньо.
Още по темата: общо новини по темата: 343
19.09.2022
11.10.2021
09.10.2021
07.10.2021
06.10.2021
04.10.2021
предишна страница [ 1/58 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
....а бре КАТИЛИ такива..,какво пак плюете...,що за хора сте...,не бием-плюнки,бием-пак плюнки....,няма значение засада/масада..,комична била победата-не знам си какво....,този успех е мн важен за самочувствието и духа на отбора....,като "хейтите" само какво си мислите,че ще постигнете --...,малко по-ведро....:)
0
 
 
Митьо талибана, опа, колянцето....игра ли ? :) Нали много ревахте що не е в националния. Е.....ето го :) Носише водичка май.
-3
 
 
Митко да му тегли майната на Гошо и толкова.Защо го взе като от два мача не го пусна.За победата след дъжд качулка.За мен бе и чиста засада но това е без значение.
+3
 
 
Абе тоя Митко брадата докога ще се разхожда с държавни пари напред назад, егати триста! (Митко национала?)
0
 
 
Тази победа е по-скоро комична отколкото радостана! С този жалък треньор и с тези играчи си заслужаваме дереджето! И даже имат наглостта да говорят за шансове за класиране на европейско? Смях! Шайка некадърници! Тези палячовци дори химна не пеят. Единствените в света сме, които почти никой от отбора и треньорите не пеят химна преди мач, а тези които го правят се срамуват и само мучат. И тези се наричат "национали"?
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 17.11.2019 г.
+1
 
 
наш Митко брадата колко гола вкара ?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нови медали за бургаската борба
Всички призьори на тазгодишната церемония "Футболист на годината"
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: