Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Това е изборът на Балъков за мачовете с Англия и Ирландия
Автор: Екип Burgas24.bg 15:08 / 27.08.2019Коментари (6)1338
©
Националният селекционер Красимир Балъков обяви разширения състав на България за предстоящата европейска квалификация срещу Англия на 7 септември и приятелския двубой срещу Република Ирландия три дни по-късно. Към вече повиканите 11 състезатели, играещи зад граница, бяха добавени 14 представители на Първа лига, с което общият брой футболисти, очаквани на лагер в Национална футболна база "Бояна“ на 1 септември, става 25.

Причината за по-големия списък е неясното функционално състояние на някои от играчите, които ще преминат обстойни изследвания с медицинския щаб на националния отбор в София.

По лично решение на селекционера Балъков в представителния тим не попада нито един футболист от младежкия национален отбор, стартиращ важен квалификационен цикъл в началото на септември.

"Смятаме, че тези играчи са бъдещето на българския футбол и евентуалното им класиране на голямо първенство е от фундаментално значение за развитието им, затова и предпочитаме да им дадем възможност да бъдат в максимално силен състав“, аргументира избора си Балъков.

По повод повиквателната за защитника на ЦСКА-София Николай Бодуров, специалистът заяви: "Наясно съм, че нарушавам правилото, което сам поставих – а именно, че ще разчитам единствено на онези, които играят редовно в клубовете си. Считам обаче, че с огромния си опит и влиянието си в съблекалнята, Бодуров е незаменима част от националния отбор. Решението е изключително и само мое и единствено аз нося отговорност за него“.

Ето и списъка с играчи от вътрешното първенство, повикани за двубоите с Англия и Република Ирландия: 

Пламен Илиев (Лудогорец), Мартин Луков (Локомотив Пловдив), Христо Иванов (Етър), Георги Терзиев (Лудогорец), Кристиан Димитров (Ботев Пловдив), Антон Недялков (Лудогорец), Николай Бодуров (ЦСКА-София), Иван Горанов (Левски), Даниел Младенов (Етър), Васил Панайотов (Черно море), Кристиян Малинов (ЦСКА-София), Вандерсон (Лудогорец), Галин Иванов (Славия), Марселиньо (Лудогорец).

Те се присъединяват към вече обявените Страхил Попов (Касъмпаша), Георги Пашов (Арарат), Васил Божиков (Слован Братислава), Георги Сърмов (Кемниц), Ивелин Попов (Ростов), Георги Костадинов (Арсенал Тула), Георги Миланов (Фехервар), Николай Димитров (Урал), Божидар Краев (Жил Висенте), Кирил Десподов (Каляри) и Симеон Славчев (Карабах).

Лагер-сборът на България "А“ стартира в неделя, 1 септември, като селекционерът Балъков ще даде пресконференция в 11:30 ч. в Амфитеатралната зала на Национална футболна база "Бояна“. В четвъртък, 5 септември, от 18:00 ч., трима футболисти от тима ще се срещнат с медиите, а съставът заминава за Лондон с чартърен полет в 09:00 ч. на 6 септември, където в 16:30 местно време Красимир Балъков ще даде пресконференция, а в 17:00 е официалната тренировка, която ще бъде открита за медиите в първите си 15 минути.
Още по темата: общо новини по темата: 343
19.09.2022
11.10.2021
09.10.2021
07.10.2021
06.10.2021
04.10.2021
предишна страница [ 1/58 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Поредния Послушко треньор на конци...Срамно и престъпно е да не повикаш Митко Илиев,Карагерен а викаш неграещи резерви в отборите им в Чужбина...
+3
 
 
Страхил Попов (Касъмпаша), Георги Пашов (Арарат), Васил Божиков (Слован Братислава), Георги Сърмов (Кемниц), Ивелин Попов (Ростов), Георги Костадинов (Арсенал Тула), Георги Миланов (Фехервар), Николай Димитров (Урал), Божидар Краев (Жил Висенте), Кирил Десподов (Каляри) и Симеон Славчев (Карабах) са извикани от Балъков не толкова заради качествата си и моментното им състояние а за да им се затварди визитката като национали в сегашните им отбори и да не им пада жалката и смешна цена! И това се прави за сметка на къде къде по нахъсани футболисти от нашето първенство! За това, че Балъков не извикал Митко Илиев достатъчно крсноречиво показва, че той е поредната кукла на конци!
+4
 
 
Добре де, защо Луков? Защо не Митко или Биската? Още повече, че Неделев го няма? Страшен избор. Няма що. Успех все пак.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 27.08.2019 г.
+6
 
 
Верно, не е извикан Димитър Илиев? Кой ще му играе на Балъков в тия мачове - не знам. Сигурно Сърмов или Десподов..или Хичо.:))
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: