Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Стоичков с предложение да изхвърлят българските клубове от Европа за 5 години
Автор: Екип Burgas24.bg 16:19 / 17.10.2019Коментари (15)1548
©
Легендата на българския футбол Христо Стоичков направи абсурдно предложение българските клубове да не играят пет години в европейските клубни турнири, за да се реши проблемът с расизма у нас.

"Трябва да затворим стадионите, да се играе без зрители. Възможно е да е настъпил моментът за сериозни наказания. Англия премина през това. Може би е време и българските клубове да бъдат отстранени от Европа за пет години. Това ще помогне на всички да се успокоят", заяви Стоичков за телевизия Tudnusа, цитиран от Спортал.
Още по темата: общо новини по темата: 343
19.09.2022
11.10.2021
09.10.2021
07.10.2021
06.10.2021
04.10.2021
предишна страница [ 1/58 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
За какво бе Куче.За един сценарий на Англия.Не няма да напуснем като тях ЕС.Защо търсят конфликти само на Изток.Нима при тях е чисто та то се видя умираха от свръх дози и препиване.Нали пияни на стадиона не може.Кой ги пусна.
на 17.10.2019 г.
+2
 
 
По стадионите съм бил и когато звездата на стоичков изгря и в едни мачове ЦСКА,Барселона геният му бе забелязан от вездесъщият Йохан Кройф. Не пиша тези редове за да възхвалявам или оценявам качествата на Стоичков или Кройф а искам да припомня само това,че в началото на 90-те расизма,побоищата,бомбите,засадите по гари и улици бяха много много повече отколкото са днес! На стадиона се влизаше без абсолютно никаква проверка можеше спокайно да се вкарват бомби колтото портокал и се вкарваха.Можеше да се вкарват димки с формата на противотанкова мина и се вкарваха.Агитките влизаха в бой не само по улиците а и на самия стадион и прочие и прочие. Та искам да питам господин трандафора ако тогава бяха забранили ходенето по мачове,ако бяха забранили евроучастията на българските отбори за 5 години когато той играеше в ЦСКА дали той щеше да стигне до испания или и до ден днешен щеше да е домакин на отбора и да реди конусите по тренировките! Фалшив си драги ми селянино и сълзите ти са фалшиви! Ако бяха истински те щяха да се пролеят за това че от незабравимото американско лято стигнахме дотук,че в най-лесната квалификационна група неможем да вземем нито една победа,но не тебе това не те насълзява а те насълзява че тумба платени от комунистите говеда викали маймуни на черните кимури от острова! Много чувствителни станаха тези чернилки и аха аха и те да ревната като тебе онзи ден на мача! Ама иначе като ни освиркват химна и като ни наричат животни няма проблем. То и тогава нямаше през 94та когато италианците разправяха,че сме ядяли кучета. Ооо неразумний юруде...
+4
 
 
Ей тъпан,европеец ти ли ще даваш съвети псуващ и презиращ другите. Ама какъв артист си само,то не бяха сълзи драми пълен цирк си.
+4
 
 
Че те нашите клубове и без това отпадат още Август месец, все едно са изхвърлени.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 17.10.2019 г.
+1
 
 
Когато си прост, за цял живот е! Може ли такива глупости да плещиш? Ако ти сега играеше в ЦСКА, нямаше така да говориш!
0
 
 
На този кюрд, трябва веднага да му се вземе българското гражданство и да не се пуска на територията на България. Този родоотстъпник от герой се превърна в жалък позьор и негодник. От години не спира да плюе България пред света. Голям футболист и голям простак.
+3
 
 
Не виждам какво е абсурдното на предложението? Абсурдно е поведението на всички които се правят че проблем с агитките няма!
-1
 
 
Ицо,ти беше велик,гениален,но престани да се излагаш с подобни глупости! Всякакви съждения и умозаключения просто не са за теб!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нови медали за бургаската борба
Всички призьори на тазгодишната церемония "Футболист на годината"
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: