Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (5)
"Сините акули" подмениха ръководството
Автор: Екип Burgas24.bg 13:14 / 22.02.2011Коментари (3)2701
©
Досегашният председател на фенклуба на Черноморец- Сините акули, Неделчо Харизанов беше преизбран на поста за нов мандат на Общо събрание на организацията, което се проведе Младежкия културен дом. Неговата кандидатура беше единствена.

Управителният съвет за следващия тригодишен период ще бъде от девет човека, като освен председателя, влизат още осем. Едва един член остана от предишното управително тяло, а останалите седем души са нови лица. Сред тях има представител на политическа партия и бивш общински съветник, както и бизнесмени и хора от духовната сфера.

91 човека присъстваха на събранието и гласуваха за новото ръководство, както и подкрепиха план-програма за една година напред. Следващото Общо събрание на организацията, което ще бъде само отчетно, трябва да се проведе в началото на 2012-а година.

В управата на фенклуба няма да бъдат избирани заместник-председатели, а единствено Васил Арнаудов ще получи задачата да се грижи за финансите на организацията.

От името на управата беше прочетен доклад за изминалия период, както и план-програма за следващите 12 месеца. В програмата е заложено рекламиране на фенклуба по различни
начини, привличане на нови и млади членове, а също така и разширяване на дейността.

Още веднъж беше обявена и цената за абонаментни карти, които фенклуб Сините акули предлага на своите членове и симпатизанти. Тя е промоционална - 48 лева и включва всички домакински мачове за следващите половин сезон и цялата следваща година.

Фенклубът организира и екскурзия за гостуването на Академик (София) в събота от първия пролетен кръг. Записването става до петък по обяд във фенклуба, а цената е 12 лева.

От Фенклуб "Сините акули" анонсираха и среща с треньора Антон Велков и изпълнителния директор Джанпиеро Персикети, което ще се проведе в средата на следващата седмица и е посветена на първия домакински мач за отбора. Това е домакинството на ЦСКА от 17-ия кръг.

Още по темата: общо новини по темата: 79
21.03.2011
17.03.2011
16.03.2011
01.03.2011
26.02.2011
25.02.2011
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Blue Sharks Burgas
премахни филтъра

-1
 
 
Познавам Неделчо от дете още когато нямаяше тази четина на главата много лошо че се захвана с хероина иначе добро момче...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Събориха част от спортния комплекс на Кубрат и Тервел Пулеви
В Бургас започват интересни спортни турнири
БОК събира бъдещите ни звезди в 10 спорта на Олимпийски фестивал край морето
Националният ни отбор се ражда преди точно 100 години
Легенда в тениса предрече финал на Григор Димитров на "Ролан Гарос"

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: