Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Добре дошли в реалността, акули
Автор: Екип Burgas24.bg 11:59 / 08.12.2010Коментари (14)4109
©
Защо българинът завижда на по-богатия от него ли? Не, това не е просто една наша лоша черта. Този тип поведение е предизвикан от живота, който е лош за 90 процента от нашите сънародници. И когато се съмняваш, че благосъстоянието на ближния ти не се дължи на неговите умения и способности, а на нещо скрито и нередно, ти завиждаш. Защото смяташ, че така не е честно. И в повечето случаи си прав в съмненията си.

Така бе две години и с Черноморец. Футболен Бургас бе като пришита кръпка скъп плат върху дрипава дреха. Не е нормално да има само един финансов футболен оазис в цялата страна,. Хайде, има още един-два донякъде, но всичко останало е пустиня. Това е все едно Дубай да си расте все така футуристичен, свръхмодерен и богат, а наоколо да са само пясъци. Да, там природата е отредила да има пясъци, но те са превърнати във фантастика. Освен Дубай, така изглеждат всички останали Емирства в ОАЕ, Катар, Бахрейн, Кувейт, Саудитска Арабия...Петролът е направил изключително много за тези изоставащи до не толкова отдавна страни. Истински чудеса!

И във футболен Бургас пробваха с "Петрол", но не успяха. Защото всичко останало около тях бе и си остана пустиня, докато те се къпеха в море от охолство.

Така че, добре дошли в реалността, скъпи "акули". А в тази, нашата реалност, вярвайте ми, не е лесно да се живее. Ще го разберете скоро, дано да не е в такава степен. И сега, пак по стара българска традиция, очаквайте около вашето красиво, но повалено тяло, да започне танцът на злобата.

А не бива. Защото наистина такъв е пътят - строеж на бази, кампуси и стадиони. И точно вие го показахте. Но май не трябваше сега. Не и когато, скъпи и лачени, вие се разхождахте сред дрипавите бедняци. А всъщност, на терена какво толкова показахте, че да сте заслужили привилегированото си положение?!

Отстрани всичко това ни изглеждаше като пир по време на чума. Пирът свърши. Чумата превзе нова българска територия. Последният футболен оазис...

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 79
21.03.2011
17.03.2011
16.03.2011
01.03.2011
26.02.2011
25.02.2011
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За съжаление българска РЕАЛНОСТ....!!!
+1
 
 
Много добре измислена история и истерия! Събев едва е дочакал събитията за да може да разкара Балъков и компанията му. Поредния и дано последния радетел за Бургас!
-3
 
 
Ех ЗАБРАВИХ ДА КАЖА НА ЦАЦИТЕ СЕГА КАТО СЕ ПЛАЩА ВХОД 3-5 ЛЕВА ЩЕ БРОЯ КОЛКО ХОРА ЩЕ ХОДЯТ НА ВАШИТЕ МАЧОВЕ . НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ ЧЕ НЯМА ВЕЧЕ САНДВИЧИ ЗА ДА МОЖЕ ДА ЗАКАРАТЕ НА СТАДИОНА НЕЯЛИТЕ ОТ СЕДМИЦА КЛОШАРИ НА БУРГАС .ОТНОСНО БАЛЪКОВ СНОЩИ ФЕН НА ЕТЪР МИ КАЗА 4Е ТОЙ БИЛ ЦИГАНИН И НАЙ БЕЛИЯ В РОДА СИ.
-4
 
 
еми скъпи фенове на цаците може да ми викате ПРОРОКА .честито палячовци.БЯХ споменал в един от предните си коментари - СМЕшНОТО СИНЬО БАЛОНчЕ щЕ СЕ СПУКА. ПОМНИТЕ ЛИ.Сега продължавам пророчеството си - ВАС НЯМА ДА ВИ ИМА СЛЕД 2 г във футбола .Относно г-нСЪБЕВ - ПРАВИЛЕН ХОД .Следващата ви стъпка е даване на лиценза на ПОМОРИЕ и ЗАКРИВАНЕ НА ТОЗИ ХИБРИД .Мачовете на Нефтохимик трябва да се играят на стадион Лазур от следващия сезон.Да не правите спънки на очертаващия се генерален спонсор на Нефтохимик и когато смешното ВИ отборче на черноморец изпадне във В група да се откажете от футбола завинаги .Закоето съм сигурен че цялата бургаска общественост ще ви благодари.По този начин тогава и хората в БУРГАС могат да ви заобикнат.а и нали знаете за АДА И РАЯ . НА ФЕНОВЕТЕЕ НА ЦАЦИТЕ щЕ СЕ СРЕшНЕМ С ВАС СЛЕД 1 г ВЪВ Б ГРУПА. НЕЗАБРАВЯЙТЕ И ПОМНЕТЕЕ ИМА ЕДИН ОТБОР ОБИчАН В БУРГАС И ТОЙ СЕ КАЗВА НЕФТОХИМИК.
+3
 
 
Най-хубавото в цялата работа,беше проекта за нов стадион,което щеше да е добре за Бургас,пък то стана като с небостъргача...И аз явно съм доста прост,защото си мислех,че наистна ще го построи,този стадион!А Черноморец винаги ще го има,не е проблем,че няма да изиграе два мача в Европа..
+5
 
 
И какво ще остане от цялата работа - един стадион, една септична яма, един отбор без бъдеще и един отбор с още по-нищожно бъдеще. Колкото и да се нареждаме зелени и сини, истината е че тотално ни прее..аха, а искат и още, и само ни гледат сеира. То е ясно, че футболът от доста време е задкулисен бизнес интерес, замаскиран като "социален феномен", но тук вече дори не си правят труда да изглежда задкулисно.
+3
 
 
Атакаа... ко тана??? Приказката свърши! Който копае гроб другиму, сам пада в него! Това не е злорадство, а възмездие!!! Кой на каквото си постели! Дерзайте!
+5
 
 
Пътят не е закриване на школи, пътят не е заличаване на клубове, пътят със сигурност не е пребоядисване на стадиона на съперника, така че колкото добро са направили в ч-ц, три пъти по-толкова повече вреда са нанесли! Ще се оправят цаците, нека не ги съжаляваме горките 20-30 фена.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Балкан поведе в полуфиналната серия с Черноморец в НБЛ
Григор Димитров победи Новак Джокович в Рим
Д-р Теодор Борисов: През 60-те години българските национали имат най-големите успехи
Двукратният европейски шампион по вдигане на тежести Александър Пелешенко загина на фронта в Украйна
Григор Димитров сред първите поставени в Рим

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: