Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Феновете на Черноморец - Бургас стягат екскурзия до София
Автор: Екип Burgas24.bg 16:19 / 21.02.2011Коментари (21)4543
©
Фенклубът на Черноморец Бургас - "Сините акули", обяви, че пуска абонаментни карти за своите членове и всички останали симпатизанти на отбора на промоционални цени.

Цената на картата е 48 лева, но тя обхваща всички домакински мачове от пролетния дял на първенството, а също така и срещите на стадион Лазур през целия следващ сезон. Като се добавят и мачовете за Купата на България, се събират поне 25 двубоя.

Фенклуб Сините акули ще проведе своето годишно Отчетно-изборно събрание тази вечер. На него ще бъдат избрани нови председател и Управителен съвет, както и ще бъдат обсъдени идеите за работа и целите пред организацията за пролетния дял на първенството.

На него ще бъде обявена и екскурзията до София за гостуването на Академик София в първия пролетен кръг. Цената за всеки желаещ да подкрепи Черноморец в събота (26-и февруари) от 15.00 часа срещу Академик, е 12 лева.

Автобусите на привържениците на Черноморец тръгват в деня на мача, събота, в 7.00 часа от фенклуба зад Дома на културата на Нефтохимика.

Още по темата: общо новини по темата: 79
21.03.2011
17.03.2011
16.03.2011
01.03.2011
26.02.2011
25.02.2011
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
А аз, м*ма му стара не мога да разбера нещо, ама наистина... Елитна гимназия съм завършил, висше образование имам, печеливша (слава Богу) фирма имам... Не съм някакът тъпак... Как така става все въпрос за бой и то все от фенове на Нафтата? Мозъчните ви клетки не могат ли да обработят информация за нещо повече от кютек? Това ли ви е целта в живота? Като пораснете, предполагам, че всички биткаджии са адидасчетата или кухите физиономийки, които виждам по улиците, какво ще си кажете на децата? "Бих се всеки ден!" "Набих, тате, 2 шарана и ми дадоха приз почетен бургазлия!" Не ви ли харесва да се развивате, а не да мишкувате цял живот в кофите? Хората си направиха кафенце, екскурзийка си пускат - еми да ходят! Какво ви пука? Ходете си и вие, кой ви спира, живейте си живота! Трудно ли ви е? Да ви кажа как ако искате? Да ви светна? Айде "кафа" от такива бургазлии като вас, за това цялата страна ни се смее, че още живеем в началото на 90-те... На бастуните все бой им е в главата, а как да изкарат някой лев, да направят семейство, да се развиват социално и духовно няма братче! Ръгай там, чупи, блъскай, псувай, е*и му майката! Живот! Мизерници! Айде със здраве и наистина ви желая да пораснете, да еволюирате и да сте повече от плазмодии и чехълчета, да сте ХОРА!
0
 
 
Не им се обеснявайте на простите мазутите,според тях футбол в Бс има след 95 година,а и как да си спомнят с хубаво годините преди това като те са свързани с един доказан и много недоказани уговорени мачове.
0
 
 
ей тея акули пак всяват респект пред мониторите. на живо НИКОГА НИКАКВИ ВИ НЯМА да говорите така, само си трупате негативи по този начин. като сте големи мъже, станете един път като мъже очи в очи да ни ги кажете тези неща. зад 20 жандармеристи е много лесно да се надъхваш, както и пред клавиатурите. просто сте ми толкова жалки вече, че няма и накъде повече. ако бъдете мъже, а не п**ки, ще имате някакво уважение от другата страна. вземете се съберете 30 човека верно за тоя мач. на всички ни е ясно, че при вас финансите са кът, предпочитате да се напиете и надрусате в онова долнопробно подобие на бар, в който се предлагат следните промоции: ДОМАШНА РАКИЯ И ТРУШИЯ ИЛИ ПОЛВИНКА ВИНО И БАХУР -3 ЛВ ИМА И УИСКИ С ФЪСТЪЦИ И НАЛИВНА БИРА ПО ЛЕВЧЕ.НО ОТДАЙТЕ ЧЕСТ НА ДОБРАТА СТАРА КОМБИНАЦИЯ ОБЛАК И АЙРАН ЗА 2,50. аре кажете ми, че не сте селяни...
0
 
 
Специално за Мазутите Човек може да живее без храна един месец, без вода един ден, без въздух една минута, без акъл - цял живот.
0
 
 
ей мазутска работа прост народ и тва е !!!!!
0
 
 
Дали някой се е замислял, че дори и т.нар. им клубно кафе или фенклуб също бе заварено готово и по стар познат сценарий само побоядисаха тук-там и... ето ти нов кът. Поне едно нещо си постройте сами (базата до Сарафово все още не е)!
+1
 
 
Пред кой дом се събирате не разбрах????? На кой стадион играете???? АВЕ ШАРАНИ, НЕ СЕ ЛИ ЧУВСТВАТЕ НА ЧУЖДО МЯСТО, А? МАРШ В КОМЛУКА!!! ПРИ МАНГАЛИТЕ ВИ Е МЯСТОТО!!!
0
 
 
И каква стана тя? Уж говорихте, че едвали не се радвате, че мачовете вече ще са с платен вход, а сега се налага да ви намалят цените на картите та да вземе да се излъже някой:))) Аз така като гледам в сайта няма нито една купена карта за сектора на агитката. Уникални сте!!!!! За София дано съберете една кола хааххахаахаха
0
 
 
12лв до София .. принципно на 50 местен излиза по 20 на човек плюс минус 1,2 максимум 3лева... клошари ... ще има ли скари и бира ? Днеска изберете Дечето да не се разреве или да ви натисне паник бутона от депресия ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: