Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Левски отмъква трима от разпадащия се Черноморец
Автор: Екип Burgas24.bg 09:48 / 12.12.2010Коментари (13)3463
©
Левски гледа сериозно към Бургас за зимната си селекция. Сините ще опитат да се възползват от края на финансовия рай в Черноморец и да прилапат три от звездите на тима. На "Лазур" вече освободиха треньора Красимир Балъков, а по-рано тази есен си тръгна и изпълнителният директор Фреди Бобич. Свиването на бюджета продължава, шефовете на клуба са склонни да се разделят с някои от звездите си.

В Левски веднага се прицелиха във вратаря Паскал Борел. На Герена отчаяно търсят решение на проблема при вратарския пост. След като Георги Петков бе зачеркнат, нито Божидар Митрев, нито Кирил Акалски получиха пълно доверие за титуляри, макар че първият направи отличен мач в Гент. Наскоро шефовете на Левски проявиха интерес към младия вратар на Видима Пламен Илиев, който обаче едва ли ще сложи край на проблемите. Сините искат опитен и класен вратар, а при влошената обстановка в Черноморец Паскал Борел може да излезе на по-тънка цена. Немецът стана вратар номер едно в "А" група тази есен, след като допусна едва седем гола. Левски се нуждае и от защитници. Сините останаха без алтернатива в средата, като дори Сержиньо бе връщан, за да попълва дупката. Ясен Петров и Георги Иванов от доста време следят младежкия национал Георги Терзиев и сега са готови да го вземат. Левият защитник Орлин Старокин също е трансферна цел. Юношата на ЦСКА е спряган за евентуален заместник на Веселин Минев, който може да бъде продаден в чужбина през зимата.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 79
21.03.2011
17.03.2011
16.03.2011
01.03.2011
26.02.2011
25.02.2011
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
аз пък ви казвам ,че старокин никога няма да бъде в левски- в цска -може би.....има индикациии за това
+2
 
 
За мене единствения качествен футболист в Черноморец е Хайри. Борел е супер слаб вратар, няма едно излизане. Старокин в момента в който отиде в по-голям отбор ще се види , че е пълна нула. Нуньо супер сърцат играч, обаче 90 минути на високо темпо не може да издържи. Другите играчи просто няма смисалк да ги коментирам.
+1
 
 
За Терзиев и Старокин-незнам,но ако Черноморец смятат да правят нещо през пролетта-Борел трябва да остане.За мен той е единствения чужденец който си заслужава заплатата и е негова основната "вина" за тези само 7 гола във вратата
+7
 
 
Тлъстият адвокат вече доволно засуква мустак. Позната картинка. Имаме си проблеми помежду си, но те са си наши БУРГАСКИ проблеми. Не желая който и да е бургаски отбор да бъде изсмукван от шепа алчни шопи. Като ще се махат от ПСФК-то, поне да ходят в чужбина. Достатъчно добри играчи са.
+2
 
 
да да левски и старокин да да затова във последните си интерв#та от тези дни казва че не иска в левски и цска, а иска в по-голям отбор..
+3
 
 
Самняваме тия играчи изобщо да отидат в който и да е отбор в България камо ли левски, особено Старокин, левски могат да забравят за него.
-3
 
 
Шаранчета, чак ме е жал за вас... В крайна сметка, кой на каквото си постели!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: