Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Антон Велков: Мачът с Академик е по-труден за нас, отколкото за тях
Автор: Екип Burgas24.bg 15:19 / 24.02.2011Коментари (1)1595
©
"До голяма степен съм наясно със стартовия състав, но не мога да не се съобразя с условията, при които ще играем", заяви днес старши треньорът на "Черноморец-Бургас" Антон Велков на пресконференцията си преди гостуването на "Академик" в първия пролетен кръг на "А" група. Мачът е на 26 февруари /събота/ от 15.00 часа на стадион "Славия".

"Акулите" ще отпътуват от Бургас в петък в 8.00 часа с клубния автобус "Мерцедес". Отборът ще се настани в комплекса "Царско село" и следобед ще направи тренировка в часа на мача.

"Физически сме в готовност да започнем първенството. Футболистите са готови да поемат удара на първия мач, който няма да е малък. Както става почти всяка година, тренираме при едни условия, а като дойдат мачовете, обстановката е друга. Но ние трябва да намерим пътя, по който да сме най-ефективни", коментира Велков, като имаше предвид обилните снеговалежи през последните дни.
"Мачът с "Академик" е по-труден за нас, отколкото за тях. Те имат малко предимство, защото и да загубят, никой няма да им каже нищо, докато за нас не е така. В този смисъл психологически мачът е на страната на съперника", посочи Велков.
"Ясно е, че "Академик" има да разрешава проблеми, а такава ситуация мотивира всеки отбор да събере всичките си сили. Освен това противникът страшно много ни затрудни със събирането на информация за него, макар че имаше лагер заедно с нас в Анталия. При тях имаше постоянно текучество на футболисти, така че срещу нас ще излязат със състав, в който ще има познати имена от есента, но ще има и непознати. След като не разполагаме с достатъчно данни за противника, ще се концентрираме повече върху нашата игра", коментира още Велков, като дебело подчерта, че "Черноморец - Бургас" няма да подцени мача в събота в никакъв случай и че всичко друго освен победа ще бъде лош старт на полусезона.

Още по темата: общо новини по темата: 79
21.03.2011
17.03.2011
16.03.2011
01.03.2011
26.02.2011
25.02.2011
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всички ви стискаме палци .Напред Акули :)))))
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: