Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
"Акулите" направиха последна тренировка в Сиде
Автор: Екип Burgas24.bg 13:18 / 13.02.2011Коментари (0)1225
©
След като си свършиха по-най добрия начин работата на терена в подготовката, в последния ден футболистите получиха възможности за импровизация. Дългия лагер по никакъв начин не се отрази негативно на играчите, за което спомогна и хубавото време, както и позитивната настройка на треньорския екип.

В последния тренировъчен ден, в края на последното занимание, Велков разреши за кратко "смяна на местата". Най-атрактивното изпълнение бе на нападателя Лис Мутис, който взе вратарските ръкавици и без никакви условия даде възможност на Паскал Борел да му предаде няколко професионални урока. Германецът, който след всяка тренировка води пълен дневник с упражненията, показани от треньора на вратарите Любомир Шейтанов, даде встъпителна лекция по хващане на топката и избиването с крак на Мутис. Нападателят се представи за оценка "приблизително" добър, но желанието му бе оценено с отличен.

През това време Стоян Колев, който ръководеше тренировките на вратарите, в отсъствието на треньора, заради ангажиментите му с националния отбор, даваше наставления на младия си колега Ник Дашев в някои заплетени ситуации на терена.

Антон Велков също използва доброто настроение сред футболистите и събра на отделен терен със специално направени бази младоците в тима. Към групата той присъедини и Савио, като лично Велков показа как да се изпълняват различните упражнения.

Новото попълнение на "акулите" пък използва ефективно почивния ден, като заедно с Хайри промениха прическите си. Останалите играчи се отдадоха на релакс и почивка. Андонов се потопи отново в морето, а колегите му плуваха в басейна, след което влязоха и в сауната. Други играха билярд, карти и тенис или просто се поразходиха по безкрайната алея край морето.

В крайна сметка нито продължителния лагер, нито тежките натоварвания повлияха на играчите. Напротив, всички в отлична кондиция и настроение се прибират в България, като разбира се най-радостен от пълноценната тренировъчна програма е спортно-техническия щаб, който 100% изпълни програмата за подготовка в Анталия.

Още по темата: общо новини по темата: 79
21.03.2011
17.03.2011
16.03.2011
01.03.2011
26.02.2011
25.02.2011
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: