Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Започна масовото освобождаване на футболисти от Черномроец
Автор: Екип Burgas24.bg 16:01 / 08.12.2010Коментари (3)3915
© Burgas24.bg
Станаха ясни имената на първите петима футболисти, с които "Черноморец" ще се раздели в близките дни и на тях няма да се разчита за пролетния полусезон, съобщи БТА. Очаквано всички те са чужденци и са на 30 или прехвърлили тази възрастова граница. Става въпрос за полузащитниците Рикардо Андре, Антонио дос Сантос и единственият с платен трансфер Педро Маркеш-Педриня.

Към тях се добавят десният защитник Йохен Зайц, който почти през всичките си две години в Бургас не доказа, че има някаква класа, както и нападателят Матиас Морис, отбелязал едва три гола за две години. Макар и само на 23 години, роденият в Полша Морис има общо 18 гола в професионалната си кариера в четирите клуба, с които е подписвал договор.

Със сигурност в Бургас ще останат вратарят Паскал Борел и централният защитник Енис Хайри, които се представиха на много добро ниво тази есен. Нищо чудно на двамата да останат при същите финансови условия, каквито са досегашните им. Петимата нарочени за гонене ще последват нападателя Адриан Фернандес, чийто договор беше прекратен преди два дни по настояване на вече бившия старши треньор Красимир Балъков. В следващите десетина дни ръководството ще направи оценка на останалите чужденци, които така и не доказаха мястото си в отбора, както и ще прегледа договорите им.

Още по темата: общо новини по темата: 79
21.03.2011
17.03.2011
16.03.2011
01.03.2011
26.02.2011
25.02.2011
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
до вчера ги боготворяхме тези футболисти- сега казваме че не са дали нищо на бургас? жалко и тъжно е това,защото отбора бе перфектен и направи нещо,което никой друг не е никога успявалю;да бие наред всички софийски отбори. и така- отмъщението не закъсня. като гражданин на бургас изживявам с мъка случ1ващото се, както и всичко ,което стана с нефтохимик.не приемам злобата на феновете между двата отбора и не разбирам това.ние сме голям град и трябва да имаме 2 отбора в А група,.дано сега покрай поморие и лиценза.....да се случат хубавите случки.
+4
 
 
Отбора се разпада..."Като няма кюфтета и бира да ви е*а панаира"...!!!!!
0
 
 
Бас хващам , че единствения който няма да изгонят е Е. К. "лизача" , не го знам по-два ли по -три ли ги лапа, ама само него никой не маха.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: