Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Нефтохимик удари Марица в Пловдив и се качи на върха във "В" група
Автор: Екип Burgas24.bg 18:55 / 13.09.2009Коментари (19)6153
Нефтохимик направи безценна крачка към завръщането си в "Б" група. "Шейховете" удариха с 2:1 като гости в Пловдив, може би най-сериозния си конкурент, отбора на Марица.

Двата отбора изнесоха добър мач, изпъстрен със здрави единоборства, положения и пред двете врати и много нервни изблици.

Първи възможност да открият резултата имаха домакините. Илиян Енчев изскочи сам срещу вратаря на "зелените", но не успя да реализира.

Първото попадение падна в 30-та минута. Вездесъщият Тодор Киселичков успя да реализира за 0:1 от пряк свободен удар, за кеф на близо стотината зрители на "шейховете", заели места в "клетката".

В 35-та минута се стигна до първото сериозно спречкване. Двата отбора едва не се хванаха за гушите при едно по-остро влизане, а двубоя от тук нататък се изпъстри с твърди, на моменти груби, отигравания.

В 60-та минута Райчо Костадинов от Марица успя да изравни резултата след грешка в отбраната на &

© Burgas24.bg
quot;шейховете". Цялата защита тръгна да тегли за засада, но играч в зелено закъсня, маричанинът изскочи сам срещу вратаря на бургазлии и изравни.

След това попадение и двата отбора имаха редица възможности за гол, но ги пропиляха.

Така се стигна до 78-та минута когато Маламов от Марица си издейства втори жълт и съответно червен картон.

Само три минути по-късно Милен Георгиев се откъсна от защитата на пловдивчани, нахлу в наказателното поле и бе подкосен. Съдията свирна дузпа, превърната в гол отново от Киселичков.

Феновете на Нефтохимик създадоха уникална за "В" група атмосфера на стадиона (виж снимките от галерията) и подкрепиха своите любимци от първата до последната минута, а те им се отблагодариха с хубава победа.

Със спечелените 3 точки Нефтохимик събра актив от 15, колкото имат и Марица. Според регламента при равенство в точките се гледат преките двубои и по този начин "шейховете" в момента са лидери в класирането.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
еми то така си проличава какъв бургазлия си селянин убит ми като няма за кой др. да викаш викай за тях ма хахахха мазути гнусни.....
0
 
 
аве пич 'щте изгниете в тая в група докато сами не се откажете нали гледам как 1 по 1 започвате скришом да идвате при нас мазути жалки
0
 
 
Затрил бил Събев мазута?Защо ревете сега,а не ревахте когато комсомолския секретар на нефтозавода Портачанов продаде отбора ви и лапна сумати кинти ?Къде спахте тогава?Нали тази база е била построена за работещите в нефтозавода,според вас,но допуснахте оня мустакат измамник да се обогати.Та човека е дал един камион с пари и ще прави каквото си по иска.Мазута е "кауза пердута",ЧЕРНОМОРЕЦ е бъдещето!Никой не инвестира в нещо обречено на провал.А вашите последни 5 години се определят точно с тази дума- провал.Няма друг отбор във футболната история на България претърпял загуби на 2 последователни баража,такива футболни идиоти други няма!И много,ама много смешно звучат версиите ви ,че са полегнали за пари,тази глупост може да изръси само някой въобще не познаващ ситуацията или крайно заблуден.С евнтуален успех,вие щяхте да имате нов собственик и съответно отбор в А РФГ,а сега лек ви път между Карнобат и Порой.Селските стадиони са страхотно място за изява за прогресивно намаляващата ви публика,подмамена на времето с безплатен вход,друг ваш патент във футболна България.Пълен ви бил преди години стадиона,ами то друго нищо не се случваше в Бургас,как да не се напълни,та нали хората идваха да се посмеят на безумно смешните спускания по крилото на Станчо Цонев, с физика на бик за разплод и поведение на терена на глиган,да се поразтоварят от ежедневието...Забравихте ли как стадиона ви се заливаше от смях,породен от нескупосаните му изяви ?Какви мачове се излъчваха по ТВ? Смешни и жалки сте с безкрайния си плач!!!Буди единствено съжаление,нима това искате?
0
 
 
Добре,хайде кажете колко струва според вас такъв стадион ? Според мен -колкото почти всички стадиони в БГ взети заедно. Вярва ли някой че Събев ще извади толкова много пари за да го купи? Още повече че уж ще строи нов в Акациите.Къде е логиката??/
0
 
 
БЕ УБИТАЦИ СМОТАНИ,ЗАБРАВИХТЕ ЛИ КАК ПОЧНАХТЕ ПРЕЗ 2005 ВЕ ПЛИТКОУМНИЦИ ???? НЕ ВИ ЛИ ФИНАНСИРАШЕ ОБЩИНАТА УРОДИ МРЪСНИ !!!КВО СЕ ПРАВИТЕ НА МНОГО ОТВОРЕНИ . КАТО СЪБЕВ СИ ПЛАЩА ЩО НЕ ВИ ОПРАВИ СТАДИОНА,АМИ ОТКРАДНАХТЕ ЧУЖДИЯ .ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ БЪДЕТЕ БЕЗ ПУБЛИКА ОМРАЗНИ ГНИДИ ДОЛНИ ПРЕСТЪПНИ ИЗЧАДИЯ. СМЕЕ ВИ СЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЧЕ ОТБОРА ВИ Е НА 1 МЯСТО А НЯМАТЕ и 1000 ДУШИ НА СТАДИОНА ТЪПАНАРИ ДОЛНИ.ЦЯЛ ЖИВОТ КРАДЕТЕ ОТ ЧУЖДОТО И ПАК НИЩО НЕ МОЖЕТЕ ДА ПОСТИГНЕТЕ ЖАЛКИ ТВАРИ НИЩОЖНИ
+1
 
 
ежала на киселичката, станимир, трендафилов, милен и всички останали, защото това никога не се е случвало преди. всички те играят за удоволствие, както и преди, когато мачкахме говедата и цска пред повече от 20 000 души на мач, които не бяха на стадиона накарани на сила с билдбордове и скъпа ПР кампания, а бяха там защото нафтата играеше с страст, която черноморец никога нама да я има и мачкаше противника от първата до последната минута
0
 
 
Абе що не кажете общината колко пари харчи за Черноморец !? Тва Билбордове,автобуси Стотици декари земя и т.н. е*ати и наглярите дето сте тва шараните-милиони левове за 1000 фена. Сега с Евробилдинг се заядохте. Значи за вас може,за нас неможе-тала ли?!
0
 
 
ТЕ ПЪК ЧЦ ЕДНИ МЛАДЕЖИ-ТВА ЧИЛИКА,ТВА ЗАЙЦ-НАПРАВО ГОЛОБРАДИ МОМЧЕНЦА
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Д-р Теодор Борисов: През 60-те години българските национали имат най-големите успехи
Двукратният европейски шампион по вдигане на тежести Александър Пелешенко загина на фронта в Украйна
Григор Димитров сред първите поставени в Рим
Григор Димитров с шанс за страхотен жребий за турнира в Рим
Роден талант зае второ място на силен международен тенис турнир в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: