Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Коце Видолов преди мача с Поморие: Целта е ясна, победа на всяка цена
Автор: Екип Burgas24.bg 14:02 / 30.03.2012Коментари (69)681
© Burgas24.bg
Треньорът на Ботев Пловдив Костадин Видолов направи изявление пред официалния сайт на клуба преди гостуването на Черноморец Поморие в неделя. Това ще бъде третият мач на Магьосника начело на тима през този сезон. През есента той води отбора в двубоите срещу Малеш (2:1) за Купата и Добруджа (1:0) за първенство.

"Целта пред нашия отбор в предстоящия мач е ясна - трябва да победим. Нуждаем се от точки, това е ясно на всички. Затова на първо място поставям крайния успех, а след това играта, която показваме. Намираме се в трудна ситуация и само от нас зависи да излезем по-бързо от нея. От ръководството ми съобщиха, че засега аз ще водя отбора. Въобще не мисля за това колко дълго ще остана начело. Цялото ми внимание е насочено към срещата в Поморие. Момчетата трябва да изиграят този мач пределно мотивирани и концентрирани, а в края да са вкарали повече голове от противника", заяви Видолов.

"Не е нормално да вкарваме толкова малко. След като резултатността ни е ниска, логично е да липсват и победите. Наясно съм, че не бележим толкова, колкото се очаква и това е едно от нещата, които трябва да коригираме. Преди всичко искам играчите да са с чисти глави, уверени в себе си и възможностите си и отново ще кажа - пределно концентрирани във всяка една ситуация. Длъжници сме на нашата вярна публика и е време да зарадваме хората."

"Възможно е да има корекции в стартовия състав, но аз не деля играчите на титуляри и резерви. Всички тук са футболисти на Ботев и най-важното за всеки един от тях е с представянето си да защити името, емблемата и традициите на този велик клуб, без значение кой колко време е на терена" , каза още треньорът на "жълто-черните".

Още по темата: общо новини по темата: 7
01.04.2012
30.03.2012
30.03.2012
28.03.2012
28.03.2012
28.03.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-19
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+15
 
 
Коце трябва само да ги надъхаш да дадат 100 процента от себе си.Зад теб застава най-добрата армия в България-бултрасите.Една победа трябва за да тръгнем нагоре където сме се запътили.Обещаваме че на всеки стадион ще играете пред собствена публика.
на 30.03.2012 г.
+25
 
 
успех дано изкарате късмет за А група да става дербито.
+16
 
 
Коце, ако показват 10% от желанието и уменията, които ти имаше, няма да сбъркаме до края!
+9
 
 
някои зане ли какво се случва на любиниа ни стадион?как варвят ремонтните работи?
+12
 
 
успех коце!!!дано бием с разлика,за да се повдигне самочуствието на играчите,защото от това имат нужда!! една победа ще се отрази позитивно и на феновете.запей с циало гарло,запей не се щади... напред канари!!!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+13
 
 
Успех канари!!!!Коце нещо като ангел спасител си за всички нас.Не искам да мисля за лоши неща,дано ги подредиш правилно.не мисля че другите отбори разполагат с по-добри футболисти.Така че напред и нагоре!!!!! Вярно е длъжници сте на феновете....така е...
+7
 
 
Успех на Коцето и футболистите. тези три точки са изключително важни във всяко отношение.и за класирането и за самочувствието на отбора, а и за нас феновете. само една забележка в думите му- не "ВЪЗМОЖНО Е", а трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да има корекции . какви ще са- той си знае работата.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями
Полска кула от Топ 10 застава на пътя на Григор Димитров в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: