Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Плакати разлепиха в училищата за Деня на отворените врати в "Черноморец-Бургас"
Автор: Екип Burgas24.bg 15:06 / 16.09.2009Коментари (4)1024
©
Плакатите за Деня на отворените врати, който ПСФК „Черноморец - Бургас" организира на 20 септември /неделя/ от 10 ч на стадион „Лазур", са разлепени из бургаските училища на видни места около входовете. Те приковават вниманието на малчуганите, които се спират и ги коментират. Тогава децата и техните родители ще могат да видят всичко от "кухнята" на стадиона - от ВИП-ложите, зоните за официални лица и медицинския център до съблекалните на футболистите, стаите на треньорите и работните места на масажистите.

Организаторите от ПСФК „Черноморец - Бургас" подготвят и много игри с награди за малчуганите. Те ще имат възможността да се срещнат отблизо и дори да поритат топка с легенди като Красимир Балъков и Фреди Бобич. С децата ще поиграят и футболисти от представителния състав. Всеки желаещ ще може да се снима с играчите и да вземе автографи върху картичките с ликовете им, които ще получи като подарък.

Плакати за Деня на отворените врати са разлепени по видни места и из целия град. Организаторите са предприели мащабна кампания по разгласата, за да се постигне колкото се може по-голяма масовост на проявата.

С Деня на отворените врати „Черноморец" прави поредната си стъпка към приравняването с европейските стандарти, тъй като подобни събития са нещо познато на запад в Стария континент, както посочи на пресконференция миналата седмица мениджърът Красимир Балъков. В България обаче бургаският клуб е първият, който се е наел с реализацията на такава инициатива.

Още по темата: общо новини по темата: 4
20.09.2009
17.09.2009
11.09.2009
10.09.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Значи в неделя ще се броят пилците. На Лазур -ден на отворени врати-разгласен с огромна П Р кампания по училища,улици,медии,интернет и т.н., а в Д.Езерово -Нефтохимик-Тунджа. Да видим кой ще предпочетат хората?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Черноморец отстрани Левски в плейофите на НБЛ
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: