Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (4)
Балъков: Влизаме в тежка серия със самочувствие и без контузии
Автор: Екип Burgas24.bg 15:13 / 17.09.2009Коментари (3)979
© Burgas24.bg
„След петте мача, които изиграхме успешно, влизаме в тежка серия. Добре е, че натрупахме самочувствие и нямаме контузии преди трудните изпитания. Не изпитваме притеснения от спортно-техническо естество. Момчетата тренират с удоволствие", заяви мениджърът на „Черноморец -Бургас" Красимир Балъков на традиционната си пресконференция преди всеки кръг от „А" група. На 19 септември /събота/ вторите във временното класиране играят от 19 ч на стадион „Лазур" с „Пирин". Мачът е от 6-тия кръг на първенството.

От групата за двубоя с благоевградчани със сигурност отпадат Пламен Крумов и Енис Хайри. Най-вероятно извън състава ще остане и Георги Чиликов. Нападателят има лека травма в коляното, която ще отшуми до другата седмица. Орлин Старокин ще бъде сред 18-те, но почти сигурно ще остане резерва заради прекараната шарка. В началото на септември левият защитник имаше забрана да не излиза от дома си една седмица.

„Пирин" е отбор с лице, който играе изключително организирано. Представя се силно не само срещу големите, но и срещу малките тимове. Явно треньорът работи много сериозно. Знае с какъв материал разполага и как да го нареди. Противникът умее да играе футбол и затова без съмнение ни очаква интересна среща. Хората да заповядат на стадиона. Ще се получи добър спектакъл. Нашата цел е ясна - да спечелим трите точки", каза още Балъков.

Мениджърът пак подчерта, че е много доволен от голямата конкуренция в състава. „Предпочитам да ми е трудно да избирам, вместо да се чудя кого да пусна в игра. На терена все пак могат да излязат само 10 полеви футболисти. Останалите ще чакат своя шанс и като го получат, да не го изпускат. Конкуренцията показва, че имаме сили за нещо по-голямо този сезон.
Да не забравяме обаче, че няма отбор без загуба. И при нас ще се случи. В годината няма само слънце, а има и дъжд, и сняг", философски обобщи наставникът на „акулите".

Още по темата: общо новини по темата: 6
23.09.2009
20.09.2009
19.09.2009
19.09.2009
18.09.2009
16.09.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Предлагам поне днес да не се плюeм и обиждаме. Знаете ли какъв ден е днес....17.09.2009г-На този ден точно преди 10 години( 17.09.1999) се игра първото бургаско дерби в А група,на ст."Черноморец"-Черноморец Бс-Нефтохимик Бс-0:0.Спомням си че имаше 25 000 зрители.Мача беше на средно ниво,с лек превес на Нафтата но без особенни емоции. Единствено далечен шут на девятката на Черноморец срещна гредата през второто полувреме
0
 
 
"Село Хотница се слави с много лозе, с много крави и с лилавия треньор на комлушкия отбор" Дж.Гордън-лорд Байрон, 1815 г. ДАВАЙ, КРАСИ, ПОКАЖИ ИМ НА ГОВЕДАТА НЕДОУЧИЛИ КАК СЕ ВКАРВА АЙТОС В ЕВРОПА САМО С ТАЛИСМАН, БИЛБОРДОВЕ И ИЗРИСУВАНИ 12А!!! И САМО САМО САМО "КУМПЛИМЙЕНТИ"!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Звезда се завърна във волейболния Нефтохимик 2010
Трима българи са на полуфинал на сингъл на тенис турнира в Бургас
Слаба психика ли? Григор Димитров е сред лидерите в света по този показател
Христо Захариев отново е на линия за "акулите"
Кметът на Бургас не спази думата си към Черноморец

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: