Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Красимир Балъков не смята мачът с „Монтана” за решен
Автор: Екип Burgas24.bg 16:49 / 01.10.2009Коментари (0)846
© Burgas24.bg
„Мнозина смятат, че мачът ни с „Монтана" е решен, но аз не мисля така. Името на противника ни може да не е дразнител за някои, но тимът играе изключително добър футбол за новак. Треньорът им прави приятно впечатление с умението си да използва силните качества на играчите. За кратко време „Монтана" беше сглобен като отбор със собствено лице", заяви мениджърът на „Черноморец - Бургас" Красимир Балъков на традиционната си пресконференция преди всеки мач от „А" група. В 8-мия кръг вторите във временното класиране приемат „Монтана" на 3 октомври /събота/ от 19 ч на стадион „Лазур".

Балъков посочи, че според него за „акулите" щеше да бъде по-добре след победата над „Левски" да играят срещу съперници като „Литекс" или „Черно море", отколкото срещу „Монтана". Мениджърът уточни, че няма опасения от подценяване, а от неудобния стил на игра на новака, способен да обърка сметките на всеки отбор със сериозни намерения, в какъвто се превърна „Черноморец-Бургас".

"След големи победи, трябва да следват отново победи, което не е лесно. Ако сме постоянни и запазим нагласата, с която играем досега, ще се поздравим с краен успех. Нямам притеснения за състоянието на футболистите. По лицата и действията им в тренировъчния процес виждам, че са настроени за победа", добави стратегът на „акулите".

От петък „акулите" излизат на режим в Гранд хотел Поморие. В състава се завръща изтърпелият наказанието си от 1 мач Нилтон Кардосо. Заради различни здравословни проблеми мача със сигурност пропускат Николай Кръстев и Енис Хайри. Матиас Морис вече е излекуван, но все още му липсва необходимата игрова подготовка, затова и той ще пропусне мача. Групата от 18 футболисти ще бъде определена утре. Дали в нея ще попадне дълго отсъствалият капитан Пламен Крумов, ще се реши след разговор между него и Балъков.

Още по темата: общо новини по темата: 5
05.10.2009
05.10.2009
03.10.2009
01.10.2009
30.09.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: