Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Пламен Крумов се завръща в групата на "Черноморец Бургас" след 7 месеца
Автор: Екип Burgas24.bg 13:51 / 14.10.2009Коментари (6)1709
©
След повече от 7 месеца отсъствие поради лечение на контузия Пламен Крумов се завръща в групата на „Черноморец - Бургас" за гостуването на „Сливен". Това стана известно на редовната пресконференция на мениджъра на „акулите" Красимир Балъков преди всеки мач от „А" група. Двубоят в града на войводите е първи от 9-тия кръг на шампионата и ще се играе на 16 октомври /петък/ от 16 ч.

„Надявам се времето да е добро, за да използвам силните качества и опита на Пламен Крумов в подходящ момент", посочи Балъков. Той обяви, че от групата със сигурност отпадат невъзстановените от различни здравословни проблеми Николай Кръстев, Александър Стоимирович, Матиас Морис и Енис Хайри. Под голяма въпросителна е участието на Ектор Гонзалес, който също се лекува от травма. Нилтон Кардосо има леки оплаквания и в последния момент ще се прецени дали ще може да играе. Останалите от бургаския състав се намират в оптимално физическо и психическо състояние. Красимир Балъков е доволен от формата на Мартин Тошев и Георги Терзиев след завръщането им съответно от младежкия и юношеския национален отбор.

„Предстои ни по-трудната и важна втора фаза от първенството. Трябва да изиграем мача в Сливен по най-добрия начин и да продължим позитивната си серия. Няма да е лесно, защото ще се изправим срещу сериозен противник, който игра като равен с равен срещу ЦСКА в предишния кръг. Задачата ни се усложнява и от факта, че треньорът на „Сливен" е бил в Бургас и познава отлично начина ни на работа и футболистите", коментира Бала. „Акулите" ще пътуват за Сливен в деня на мача.

Още по темата: общо новини по темата: 3
16.10.2009
16.10.2009
16.10.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
пожелавам по бързо да влезе в кондиция Пламен и започва да бележи.А що се отнася до мача НХК дано познаеш и аз си мисля че ще е горе долу 0-2 ;1-2 и не вярвам да им пуснем да се спасяват,а и честита победа все пак им го върнахте до някаде ама за тая купа дето играете тя е по яка ве черноморец я взе като бяхме във в .На финала бихме костинброд с 4-0 и дузпа изтървахме на Васил Левски беше финала много яко беше пожелавам ви да я спечелите искренно айде съсздраве чао.BLUE SHARKS FOREVER
0
 
 
Крумов завинаги в сърцата ни! Ех,ако имахме и парички-можеше да е и в отбора ни! А за мача в Сливен-Черноморец ще бие както си поиска,освен ако не решат да вадят домакините от дъното.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: