Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Контузените в „Черноморец – Бургас” тренират наравно с колегите си
Автор: Екип Burgas24.bg 14:37 / 20.10.2009Коментари (2)1028
©
Футболистите на „акулите" които имаха различни здравословни проблеми, от вторник се включиха в тренировките наравно със своите съотборници. Николай Кръстев, който получи тежка травма на ключицата вече свали обездвижващата шина и започна да тренира с топка. Защитникът се подготвяше по специална програма по време на контузията си, което позволи да тренира почти пълноценно и в момента да се намира в отлична физическа форма. Още няколко дни са необходими на Кръстев за пълното му излекуване, но от днес той тренира със съотборниците си. Според самия футболист, той се чувства отлично и се надява съвсем скоро да може да играе в официални срещи.

От днес тренировки със съотборниците си започнаха още двама от контузените футболисти в отбора. Хектор Гонзалес е възстановен от разтежението, което го извади от строя за две седмици. Играчът е напълно готов и още тази седмица мениджърът Красимир Балъков може да го включи в групата за мача с „Ботев" Пловдив.

Подобно е и положението с Енис Хайри. Той претърпя операция на менискус и повече от месец се възстановява. Според медицинския екип на отбора, младият бранител е готов за участие в официален мач и неговото включване в групата за мачове на отбора е предстоящо.

Бразилският таран Дуду, който получи неприятна травма още в самото начало на двубоя в Сливен също тренира с отбора. Той ще излезе в съботния мач срещу „канарчетата" със специална предпазна маска на лицето. Иначе той се чувства отлично и както във всеки мач, така гори от желание да отбелязва голове и на тренировките.

Фернандес все още чувства леки болки в глезена си и тренира на облекчен режим, но и при него нещата се подобряват с всеки изминал ден. Все пак той ще носи до края на седмицата шината на глезена си, след което ще започне постепенно раздвижване и натоварвания.

Според последна информация интензивния курс на физиотерапия, който преминава Матиас Морис в Германия продължава успешно и играчът се чувства значително по-добре. Той ще остане там още седмица, след което ще се прибере в Бургас и ще тренира с отбора.

През седмицата програмата на „Черноморец - Бургас" включва тренировки на стадион „Лазур", като само днес отборът ще тренира два пъти, а от утре влиза в тренировъчен цикъл с по едно занимание. До края на седмицата е предвидена и теоретична подготовка, в която футболистите ще се запознаят със силните страни на своя съперник за следващия шампионатен кръг. Мениджърът Красимир Балъков мобилизира играчите като посочи, че отборът на „Ботев" е играл много правилно срещу лидера ЦСКА и при повече шанс, срещата е могла да завърши и по друг начин.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Който обича риска-да залага на Ботев.И аз си мислех че Ботев са добри,но като ги гледах с ЦСКА-направо са си аматьори! моята прогноза е че след този мач Черноморец ще доближи ЦСКА по голова разлика. Аз бих заложил за победа на домакините с 5 и повече гола разлика. Този риск ми се струва по-оправдан,отколкото -победа за гостите
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: